香港公營房屋討論區

請按以上圖片支持CYClub, 無言感激!
主頁 » 內政外務 » 辦事處 » 改名
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...8...15
支持鍵盤翻頁

我好感動喔  
早知表妹原本咁受歡迎就早D改啦

更正

牛下表妹...芳齡 20 有多...
表妹 發表於 2012-7-4 17:11:40

係呀 !! 呢度真係有好多資訊..大家互相分享關係好像一家人一樣..希望妳可順利入伙
LadyFaFa 發表於 2012-7-4 17:02:50

我都有D後悔咁遲先識你地囉,謝謝你們為我地提供既資訊,尤其是你FAFA,好落力解答問題,好人有好報既
有,很好,沒有,也沒關係
分享 分享 讚好人數:0查看名單

LadyFaFa 發表於 2012-7-4 17:23:49

我知我知係20才多

回應 71# LadyFaFa

即係 20X2 再 + 囉,
=  20 對有多本帖最後由 表妹 於 2012-7-4 17:37:31 編輯

我都有D後悔咁遲先識你地囉,謝謝你們為我地提供既資訊,尤其是你FAFA,好落力解答問題,好人有好報既{o1...
表妹 發表於 2012-7-4 17:30:55

大家互相分享咋..不用客氣

我知我知係20才多
小師妹 發表於 2012-7-4 17:32:07

20才..卜卜脆

回應  LadyFaFa

即係 20X2 再 + 囉,
=  20 對有多本帖最後由 表妹 於 2012-7-4 17:37:31 編輯
表妹 發表於 2012-7-4 17:36:23

仲好年青啫....表哥一定好快現身架喇...我哋一齊用念力找佢出來

我知我知係20才多
小師妹 發表於 2012-7-4 17:32:07

20年前就係

表哥速速現形

表哥速速現形
LadyFaFa 發表於 2012-7-4 17:42:24

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...8...15
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
擴展內容欄滑鼠輸入中文工具上傳圖片或文件的說明轉往完整模式
保安驗證:提交前必須於右側格子輸入69210

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖