香港公營房屋討論區
主頁 » 內政外務 » 用戶須知 » 特別視覺效果 開關選項
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3
支持鍵盤翻頁

特別視覺效果 開關選項

如果本俱樂部的特別視覺效果(例如主頁寶兒的接待和問好)對您構成不便,現在您可以到 個人服務中心 - 個人設定 - 其他選項 關閉此功能。

註:
1. 宣傳訊息不在受影響範圍內
2. 如果最近72小時內您沒發帖、該日您第一次到訪、螢幕闊度少於1024像素或使用非IE網頁瀏覽器,寶兒仍會如常出現
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

唔該哂vickvick

好lo,唔洗見到個靚女喇
唔該晒呀細佬!晒左你一番好意tim

原帖由 maggie 於 2009-3-2 09:14 發表
好lo,唔洗見到個靚女喇
唔該晒呀細佬!晒左你一番好意tim

如果係靚仔,你就唔會咁講 ~

原帖由 VickYeung 於 2009-3-2 09:16 發表

如果係靚仔,你就唔會咁講 ~   

靚仔?....... ..........乜咁多謝呀................千祈唔好家姐幾十歲唔啱靚仔既

chris講過簡單就是美,我都認同

塵世間傷心之最莫過於心血傑作不被欣賞 ~

原帖由 VickYeung 於 2009-3-2 09:54 發表
塵世間傷心之最莫過於心血傑作不被欣賞 ~

唔好咁唔好咁  我唔中意雲石枱寶兒啫,其他寶兒都ok架

原帖由 maggie 於 2009-3-2 10:03 發表
唔好咁唔好咁  我唔中意雲石枱寶兒啫,其他寶兒都ok架

OK! 咁我整 ' 麻石 ' 寶兒 ~

原帖由 VickYeung 於 2009-3-2 10:09 發表

OK! 咁我整 ' 麻石 ' 寶兒 ~

家吓唔興雲石,麻石喇,興corian 人造石呀, 整個corian boa 好冇

原帖由 maggie 於 2009-3-2 10:22 發表
家吓唔興雲石,麻石喇,興corian 人造石呀, 整個corian boa 好冇

任你揀 ~
頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
擴展內容欄滑鼠輸入中文工具上傳圖片或文件的說明轉往完整模式
保安驗證:提交前必須於右側格子輸入66727

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖