香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 閱讀 » 人生必須懂的事 :【自信一點】
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4
支持鍵盤翻頁

人生必須懂的事 :【自信一點】
【自信一點】對自己自信一點,畢竟身材不是唯一的標準,
不必太在意別人的眼光。

雖話要有自信,亦要懂得自律,點解要畀自己身材不斷膨脹,咁對自己健康冇好處
分享 分享 讚好人數:1查看名單

雖話要有自信,亦要懂得自律,點解要畀自己身材不斷膨脹,咁對自己健康冇好處
Felice233A 發表於 2013-7-10 01:29:00

我10年間重o左個 Double!好彩都仲見得人!

我10年間重o左個 Double!好彩都仲見得人!
莫問天 發表於 2013-7-10 01:32:58

妳呢十年都好自暴自棄喎!真抵打
分享 分享 讚好人數:0查看名單

妳呢十年都好自暴自棄喎!真抵打
Felice233A 發表於 2013-7-10 01:39:14

多o左小小肉啫!都幾好o架!

多o左小小肉啫!都幾好o架!
莫問天 發表於 2013-7-10 01:46:16

好有自信啊呵

好有自信啊呵
Felice233A 发表於 2013-7-10 01:48:51

唔係話好好, 不過。。。唔差啦。 都仲見得人!

唔係話好好, 不過。。。唔差啦。 都仲見得人!
莫問天 發表於 2013-7-10 01:52:23

我諗妳本來係美人,至會咁自信

我谂妳本来係美人,至会咁自信
Felice233A 发表於 2013-7-10 01:58:26

!我唔係美人呀!

美人係唔食人間煙火o架!又唔使去厠所!我就冇本事做美人喇!

!我唔係美人呀!
美人係唔食人間煙火o架!又唔使去厠所!我就冇本事做美人喇!;...
莫問天 發表於 2013-7-10 02:04:41

點解美人唔使去廁所

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖