香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 網吧
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3
支持鍵盤翻頁

網吧
香港唔知邊年開始周圍都開網吧,個個都去打機,價錢有貴有平,當時我都唔例外,成日去玩世紀帝國、CS……仲有好多唔記得。有一日,網請左個女仔,呢個女仔外表唔太出眾,唯獨是男仔頭,頭髮超短,好有型,慢慢我就開始去接觸佢。
只要成日去就可以認識佢,每次都叫野食,不知不覺間已經同佢有話題。
有一日直接約佢食飯,佢冇拒絕,其實當時對佢有感覺,不過一直都冇講。
一年後我鼓起勇氣同佢表白,可惜比佢拒絕左,佢話同佢男友開始左幾日,
之後都冇再搵佢。本帖最後由 杜拉格斯 於 2014-03-19 12:55:39 編輯
分享 分享 讚好人數:0查看名單

遲左~

回應 #1 杜拉格斯

玩咩,乜你成日都慢半拍架,唔止半拍是n拍

回應  杜拉格斯
    玩咩,乜你成日都慢半拍架,唔止半拍是n拍
kck1 發表於 2014-03-19 11:07:22

所以未冇運行

失敗之作

回應 #4 杜拉格斯

唔好禁講,祝你馬上行運!!!

慢條斯理!

香港唔知邊年開始周圍都開網吧,個個都去打機,價錢有貴有平,當時我都唔例外,成日去玩世紀帝國、CS……仲...
杜拉格斯 發表於 2014-03-19 10:52:25

一年 乜您副偈成日撻唔著,濕水炮仗咁㗎!
G12885XXX 擴2
2011/11 藍卡
2013/11 step 2

香港唔知邊年開始周圍都開網吧,個個都去打機,價錢有貴有平,當時我都唔例外,成日去玩世紀帝國、CS……仲...
杜拉格斯 發表於 2014-03-19 10:52:25

網請左個女仔 ?

係唔係 "女性上網指導師" 呀?

以我所知.......  "女性上網指導師" => "三陪" 無分別!

色情網吧 荼毒青少年網吧熱潮

據資料顯示,內地早於九九年已經出現類似嘅色情場所,但當時香港夜遊業仍然以馬檻、指壓為主流,後嚟香港掀起上網熱潮,加上有關部門大力打擊馬檻、指壓等北姑場,於是本地賣淫集團便引入內地嘅色情網吧形式,吸引嫖客光顧。
[tr][/tr]
  • 不法之徒玩到過晒火位,導致有關部門忍無可忍,出招打壓。

• 色情網吧除可上鹹網外,更提供各類成人影碟給人客觀賞。

• 色情網吧嘅收費多以十五分鐘一節計算。

據了解,全港第一間色情網吧約出現於二○○一年,由於玩法新穎,大受一眾慾海飢民嘅歡迎,霎時間,色情網吧如雨後春筍,愈開愈多。
引起關注

色情網吧嘅玩法,同以前嘅魚蛋檔差不多,囡囡會為人客提供手足之慾,更巧立名目稱囡囡為「上網指導員」。當囡囡陪人客上網時,人客可以隨意於囡囡身上遊山玩水,有部分少女更願意陪人客上床。

一時間,色情網吧充斥整個淫業,加上有大量少女投身「指導員」行列,引起各方關注,有關部門最終於二○○四年展開「火苗行動」,將色情網吧取締。本帖最後由 大頭熊 於 2014-03-19 12:16:19 編輯

一年 乜您副偈成日撻唔著,濕水炮仗咁㗎!
嘉蓮娜 發表於 2014-03-19 11:48:56

唉啊,你估我咁旺盛咩

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖