香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 擴展市區公屋 » 水泉澳邨 » 點解睇唔到?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...10...15
支持鍵盤翻頁

回应 #62 yungmankam

哈哈,俾你講到唔識答咀
08年單人申請
09年加人,擴4,房署計09年2月no.1227-1228
3月派東涌逸東。4月派青衣長青   5月石籬
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  chan328
我可以問邊個呢? 不過都好多謝你!! 真係好想有機會同你地一齊做沙田友!!
Horlickbb 發表於 16/06/2014 15:22 原文

試下問楊經理....除時可以過比你...等你好消息

點解唔可以分享俾所有人睇呢?
擴3 G1279 (天倫樂 1266 ~ 1268)
14年4月收到通過審查信
15年10月收信派水泉澳喜泉樓

回应  yungmankam
    哈哈,俾你講到唔識答咀
大笨鼠 發表於 2014-06-16 15:37:15 原文

唔駛咁認真,求其講啲,好似嗰廣告咁:
有用hair jam,冇用hair jam,有用hair jam,冇用hair jam......
都可以講一餐用嚟做廣告.
寂寞守寒窗,寡室安寧容客寓.
逍遙遊遠道,迷途邂逅遇蓬迎.

回應 #94 yungmankam

不如你幫大家問下主題作者,其實點解要設定權限?
給我一個温暖的家, 期待葵聯新居!!!

感謝天

回應  yungmankam
Horlickbb 發表於 2014-06-16 15:53:05 原文

我怕醜呀!唔敢問.講笑~
其實用意好簡單,當進來cy club,
唔係齋睇人哋上傳資料,你亦可以post一啲資訊上嚟,
當大家都有互相傳帖溝通,自然累積到一定的分數或權限,
尤其上傳資料,會得到很多金幣分數,這就是遊戲規則.
寂寞守寒窗,寡室安寧容客寓.
逍遙遊遠道,迷途邂逅遇蓬迎.
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  yungmankam
Horlickbb 發表於 2014-06-16 15:53 原文
有好野一定同大家分享..
不過唔想個個為左睇野咩都無付出~
為左大家對呢個壇既默默耕耘~
所以設下權限才可閱讀~
kidd32hk 發表於 2014-06-15 17:49 原文
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

回應 #6 kiss

可唔可以話俾我地睇唔到嘅會員知,入邊講D乜野?唔該!好想知……
No.1212xxx(擴4)
14年7月派安蔭邨(第三次)。

知足常樂!享受當下!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...10...15
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖