香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 收到信喇,你地呢?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...11...16
支持鍵盤翻頁

真係唔明,但係都非常恭喜
分享 分享 讚好人數:0查看名單

真係恭喜你~~
而家有d似係屋企等生仔咁,又心急又其待.

原帖由 蛋糕妹 於 2008-6-28 13:52 發表
真係恭喜你~~
而家有d似係屋企等生仔咁,又心急又其待.

我就好似等緊個老婆生咁

回復 103# 的帖子
今日又派完信,信就有好多,不過都係冇,一陣冇咁大雨殺落彩盈-要去冷靜下

原帖由 aaling168hk 於 2008-6-28 15:19 發表
今日又派完信,信就有好多,不過都係冇,一陣冇咁大雨殺落彩盈-要去冷靜下

你又黎料喇----------- --------------唔好殺錯良民呀>>

原帖由 aaling168hk 於 2008-6-28 15:19 發表

冷靜D ~ 冷靜D ~ 我驚你出事...
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

唔係話1月登記個d, 今個星期就收到信, 寄個信jei, 使唔使唔冇效率, 搵小學生去做, 效率都快過d房署職員

冷靜d..嬲爆咗就唔好啦...
原帖由 choiying100 於 2008-6-28 16:13 發表
唔係話1月登記個d, 今個星期就收到信, 寄個信jei, 使唔使唔冇效率, 搵小學生去做, 效率都快過d房署職員

唉..算啦..有效率就唔叫房署啦..

嘩,火藥味勁重~~~
不過又係ga,又話1月登記月尾收到信,
不過我唔係好明1月登記d人可以一星期收到信(當然講la)
但2月登記個d人就要成個7月等收信~~~~~~
所以信一成都死

原帖由 蛋糕妹 於 2008-6-28 17:07 發表
嘩,火藥味勁重~~~
不過又係ga,又話1月登記月尾收到信,
不過我唔係好明1月登記d人可以一星期收到信(當然講la)
但2月登記個d人就要成個7月等收信~~~~~~
所以信一成都死 ...

琴日去完彩盈,佢話收晒樓派緊信喎..派信都可以咁耐,真係唔知講咩好.咁2月個d唔洗住啦..

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...11...16
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖