香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 圖片閣 » 生活點滴 » 我家老細今日 19/8 的收穫
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...11...15
支持鍵盤翻頁

之前磅過好似4kg,唔知有冇記錯,姑娘冇幫我mark低係咭度
我諗都唔會養多隻喇,,要裝窗網我唔中意
MaggieWong 發表於 2017-09-02 12:46:13 原文

Maggie 你家無裝窗網呀?
但養貓 啲窗唔可以開喎。

我自己就上網睇過啲窗網,
去五金鋪自己買啲鐵網自己整,
都係裝整個窗的一邊咋,
為咗養貓,窗都無開了,
開一邊窗等有啲新鮮空氣咋。
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數
分享 分享 讚好人數:1查看名單

貓女唔絕育都唔得,叫春叫到你頂唔順,好淒涼!同埋醫生話如果貓女唔絕育,老左有機會子宮有問題要做手術,...
MaggieWong 發表於 2017-09-02 12:53:58 原文

如果嘈,就實比人投訴。
有時我會有好低能想法,
啲靚貓 名種貓
做晒絕育手術,
好似好自私及浪費咁。
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數
分享 分享 讚好人數:0查看名單

Maggie 你家無裝窗網呀?
但養貓 啲窗唔可以開喎。
我自己就上網睇過啲窗網,
去五金鋪自己買啲鐵網自己...
yee 發表於 2017-09-02 13:39:13 原文

貓bb時有裝,而家拆左,我女而家除左訓食飲痾,咩都唔會做,除非見到小强,飛蛾先會追吓

如果嘈,就實比人投訴。
有時我會有好低能想法,
啲靚貓 名種貓
做晒絕育手術,
好似好自私及浪費咁。 ;02...
yee 發表於 2017-09-02 13:44:17 原文

之前都有諗過同我家姐隻英短配種,但網上查到摺耳基因唔適合繁殖,所以打消念頭

貓bb時有裝,而家拆左,我女而家除左訓食飲痾,咩都唔會做,除非見到小强,飛蛾先會追吓
MaggieWong 發表於 2017-09-02 14:20:33 原文
咁咪好肥囉?可以po相睇嗎?
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

咁咪好肥囉?可以po相睇嗎?
yee 發表於 2017-09-02 16:52:40 原文

肚腩dum晒啦,,,
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
分享 分享 讚好人數:3查看名單

肚腩dum晒啦,,,
MaggieWong 發表於 2017-09-02 18:42:30 原文

貓貓好得意呀!

點解絕大多數的貓都係有肚腩呢?
真係好食好住。
Maggie 我留意到貓的睡姿很多款的,瞓覺個樣成個bb咁。超可愛。
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

貓貓好得意呀!
點解絕大多數的貓都係有肚腩呢?
真係好食好住。
Maggie 我留意到貓的睡姿很...
yee 發表於 2017-09-02 21:10:29 原文

係呀!如果有新成員鋪黎睇吓

係呀!如果有新成員鋪黎睇吓
MaggieWong 發表於 2017-09-02 21:13:07 原文

Maggie ,會呀
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

肚腩dum晒啦,,,
MaggieWong 發表於 2017-09-02 18:42:30 原文
肥到呢 物似主人型

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...11...15
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖