香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 綠表置居計劃 » 新公屋單位大部份變綠置居 林太俾人鬧
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...11...13
支持鍵盤翻頁

將新樓變晒綠置居吾掂哦,我地洗吾洗搞個反公屋轉綠置居活動?俾其他蒙在鼓中的人知道林鄭班人做緊咩害我地,要我地係水深火熱中,無限期地等待  本帖最後由 Tree2017 於 2017-10-29 10:58:03 編輯
分享 分享 讚好人數:0查看名單

房署收緊富房政策的話那些有名車富房資產一定超標。我相信佢地一定可以自己買私樓不用霸著公屋。而房署祇...
andyhosk1961 發表於 2017-10-28 14:56:05 原文

架車是公司名人地好多方法。
(牡丹樓)陳先生

架車是公司名人地好多方法。
晴先生 發表於 2017-10-29 22:48:23 原文

哦!如果我是富戶去開一間一元公司。註冊人就用非洲各國開公司名開就可以了。這樣下去最可憐是我們低下階層!
Andy 。新3 G13007

回應 #70 sunlion02

思想偏激!yyywong慳番啖氣啦! 家貧書小讀,我文盲姐,仲要文盲過我。無得救。

仲忘想幻想猜想推想人地是新移民

回應 #61 sunlion02

乜你有權可以阻止人哋嘅表達能力咩?你乜水呀?
霸道啲囉 !秦始皇來喇!

回應 #68 Yywong
呢啲人成日喺度賴皮囉,喺度發窮悪,發爛渣,好似全香港人欠佢!大家都知佢咩料㗎啦。

回應 #66 sunlion02

係呀我來自星星的?架! 啲星星文字好難明解㗎。不過其他人睇得明。難道你又好似我家貧書小讀,文盲,廣東話唔廣東話,白話唔白話。只有你及打手睇唔明!奇哥快D出黎招呼下啦。

回應  sunlion02
乜你有權可以阻止人哋嘅表達能力咩?你乜水呀?
霸道啲囉 !秦始皇來喇!
owen 發表於 2017-10-30 11:57:05 原文

其實呢句我可以全句回返俾你,你應該講緊自己
市四 1290...........
11月1號  s3 ........
11月1號  s4.........
11月6號吃興民超級骨,拒絕

思想偏激!yyywong慳番啖氣啦! 家貧書小讀,我文盲姐,仲要文盲過我。無得救。
仲忘想...
owen 發表於 2017-10-30 11:54:41 原文

你識打字基本上唔算文盲,放心。

返火星啦,地球唔啱你 , 你離哂地
係呀我來自星星的?架! 啲星星文字好難明解㗎。不過其他人睇得明。難道你又好似我家貧...
owen 發表於 2017-10-30 12:12:51 原文

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...11...13
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
十分抱歉!本帖子已被關閉。

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖