香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 海盈邨 » 海盈出劍,全城亢奮。
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我諗大家都唔使諗太多,早派遲派喺影響唔到結果,因你我控制不了結果,若用人為手段左走右走可能得不償失,...
rocky.. 發表於 2018-07-19 01:04:35 原文

非常同意!
得力在乎平靜安穩,
願神所賜出人意外的平安,
保守大家的心懷意念。本帖最後由 Marble2016 於 2018-07-19 11:42:14 編輯
波子U0391
分享 分享 讚好人數:3查看名單

非常同意!
得力在乎平靜安穩,
願神所賜出人意外的平安,
保守大家的心懷意念。
Marble2016 發表於 2018-07-19 11:41:52 原文

同意同意
過份緊張也不一定是你
因為唔係自己可以控制到
終於安居海盈,祝各位早日上樓安居樂業!感恩~
分享 分享 讚好人數:0查看名單

同意同意
過份緊張也不一定是你
因為唔係自己可以控制到
bb_love_dd1314 發表於 2018-07-19 11:57:02 原文
同意, 一切隋緣, 派到邊到都可以是安落窩
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #101 Marble2016
Amen
市4   G125 8 .......等弟三次配房
8月7日  S3
8月10日 S4     All The Bless ++
8月16日收信   進入新一頁

我想問派前幾耐會轉S3? 我而家仲係S2咁係咪就算6/8派都冇可能派到  
JLLau704 發表於 2018-07-18 22:07:02 原文

我情況同你差唔多 , 真唔知房署係點安排的
G1305XXX  6/2012,市2
30/1/2018見主任
11/5轉S2,14/5轉S3,15/5轉S4
18/5派啟業邨啟裕樓(問題單位,拒絕)
7/6 歸隊轉S2,30/8轉S3,4/9轉S4
5/9收信派海盈邨盈輝樓低層

海盈有什麼好?
我6月21日拒絕,唔知大唔大機會派海盈?
另外S1,S2,S幾係代表什麼?
怎樣知自己是S幾?
幫忙解答,謝謝

海盈有什麼好?
我6月21日拒絕,唔知大唔大機會派海盈?
另外S1,S2,S幾係代表什麼?
怎樣知自己是S幾?
幫忙...
timwong108 發表於 2018-07-19 15:55:33 原文

新樓
s1, s2 看以下面
http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=112700

回應 #107 bb_love_dd1314

謝謝,
原來還是S2,
我都想中海盈了,不知機會大不大@@

回應 #108 timwong108
你市幾?咩號碼?

回應 #109 bb_love_dd1314

U02711
應該是S2吧
市幾又怎樣得知?本帖最後由 timwong108 於 2018-07-19 16:38:14 編輯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖