香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 特快計劃 » 睇返上年時間, 估號碼~
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...11...17
支持鍵盤翻頁

分享 分享 讚好人數:0查看名單

無,要返工但有日日睇討論區
candy0101 發表於 2020-09-06 20:13:01 原文
希望快d10日15日啦~
2020年11月12日簽名入伙。

超多,家庭果d,佢好似單人。
wing0 發表於 2020-09-06 21:57:31 原文
港島東多,好舊。有少量都okay、唔舊,但真係好少量
1343,市4
14年1月藍卡2人。16年3人。19年4人。21年2月畢業~

呢期派 柴灣, 有人歡喜有人愁。個露台好型,30萬一個。
wing0 發表於 2020-09-06 21:58:58 原文
如果派俾我就正嚕
造價愈來愈貴,但間隔好似唔係幾實用
1343,市4
14年1月藍卡2人。16年3人。19年4人。21年2月畢業~
分享 分享 讚好人數:1查看名單

冇覆錯,我上年有特登望架,但果d 單位最後掃走埋,所以咪問你有冇心儀對象睇下囉。
wing0 發表於 2020-09-06 22:00:27 原文
由第一年開始參加特快,年年都有留意,年年都有睇中
可惜唔到我揀,已經俾人揀走哂
每次見到個list 更新都好緊張,仲緊張過6合彩
1343,市4

如果派俾我就正嚕
造價愈來愈貴,但間隔好似唔係幾實用
waitforit 發表於 2020-09-07 00:09:13 原文
實用新樓,得新字,不過可以住20年就算,好想過新生活,希望揀到樓啦~預左好骨既樓。

由第一年開始參加特快,年年都有留意,年年都有睇中
可惜唔到我揀,已經俾人揀走哂
每次見到...
waitforit 發表於 2020-09-07 00:11:48 原文
好開心你同我傾下計,等大家舒緩下揀樓,減壓下,如果呢個post冇左,下一個題目我地傾咩好

我指參加左一年,今次第二次,真係好緊張,每日冇左個單位,再望下次單位,個樣,應該有幾大,期待幸運在我手上 ,港島,唔計特快,有冇睇到邊d有心水呀?問下咁。 本留言最後由 wing0 於 2020-09-07 00:19:26 編輯

實用新樓,得新字,不過可以住20年就算,好想過新生活,希望揀到樓啦~預左好骨既樓。
wing0 發表於 2020-09-07 00:15:04 原文
住20年咁短,多數有得上樓都住到老去,睇下幾多人豪裝就知
1343,市4

好開心你同我傾下計,等大家舒緩下揀樓,減壓下,如果呢個post冇左,下一個題目我地傾咩好
...
wing0 發表於 2020-09-07 00:18:57 原文
你參加第二次咁少?!再之前點解唔參考既?
無喇,如果唔係特快,港島都無新樓,雖然我都唔需要新樓 都係同另外果位師姐一樣,港島東就最岩心水
你呢?特快同正常隊有無心水呀
1343,市4

...
wing0 發表於 2020-09-07 00:18:57 原文
下個post 可能係睇住個特快list,一齊傾下d 心水如何
1343,市4

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...11...17
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖