香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 特快計劃 » 請問今日係咪有人揀特快?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

無呀,當年無曬單位,我今次第一次入場,未審查
jocechoy 發表於 2021-10-05 12:28:21 原文
今日成功畢業嗎?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

今日成功畢業嗎?
陸666 發表於 2021-10-05 16:07:29 原文
成功左,我可以放鬆了
2014/09藍卡 G1359xxxx 擴3 2018/09 轉擴4
特快P025xxx P021xxx P011xxx P006xxx P004xxx
2021 P0017xx 揀樓日期5/10/2021 成功揀樓
11/11審查改市區S1 17/11轉S2 18/11收合格信 21/11轉S4
25/11收信 01/12簽約取匙 畢業了
分享 分享 讚好人數:2查看名單

成功左,我可以放鬆了
jocechoy 發表於 2021-10-05 16:12:33 原文
正呀喂

細細聲講邊一區畀我知得唔得

正呀喂
細細聲講邊一區畀我知得唔得
陸666 發表於 2021-10-05 16:14:06 原文
其實只係順天大單位,但去到我呢個位就驚啲,我岩岩都開左帖報喜,但我要等埋審查
2014/09藍卡 G1359xxxx 擴3 2018/09 轉擴4
特快P025xxx P021xxx P011xxx P006xxx P004xxx
2021 P0017xx 揀樓日期5/10/2021 成功揀樓
11/11審查改市區S1 17/11轉S2 18/11收合格信 21/11轉S4
25/11收信 01/12簽約取匙 畢業了
分享 分享 讚好人數:1查看名單

成功左,我可以放鬆了
jocechoy 發表於 2021-10-05 16:12:33 原文
恭喜
2017年
G141xxxx

恭喜呀 特快有一樣好, 就係你揀樓, 唔係電腦揀比你
陸666 發表於 2021-10-05 16:06:53 原文
你講得對
G1355xxx-1357xxx 市3
S1 21/9/6審查,22/1/11 轉S2
3/26首派彩虹邨丹鳳樓1樓✖️
28/4二派南昌邨畢業

每年特快係咪只有2組?今年最後尾班車係咪10月8日?
豆腐火腩 發表於 2021-10-04 16:52:05 原文
我就係8號最後一個揀樓,但已經冇我想要。另外可否請教一下,我係P277字頭,下年排的號碼是否會早啲,另外每年第一批是幾時開始揀樓?
公屋申請編號:G1366
登記日期:27/01/2015
家庭人數:4         
選擇區域:擴展市區
03/09/2021 轉市區 4
申請階段:尚未到達詳細資格審查階段。
特快:2019(P86xx)2020(P65xx)2021(P27xx)

我就係8號最後一個揀樓,但已經冇我想要。另外可否請教一下,我係P277字頭,下年排的號碼是否會早啲,另外...
lsling68 發表於 2021-10-07 08:15:54 原文
我見你之前係擴展轉左市區?
2017年
G141xxxx

回應 #109 豆腐火腩

係呀~
公屋申請編號:G1366
登記日期:27/01/2015
家庭人數:4         
選擇區域:擴展市區
03/09/2021 轉市區 4
申請階段:尚未到達詳細資格審查階段。
特快:2019(P86xx)2020(P65xx)2021(P27xx)

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖