香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 各類調遷 » 改善空間6月17日開始揀樓啦!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...11...14
支持鍵盤翻頁

系啊 照咁實冇行了 妳幾時揀
eileen 發表於 2013-6-17 18:54:20

同你一樣, 6月27日揀
分享 分享 讚好人數:0查看名單

oh

我想請教:我4人密度5.4625 住市區
已問過房署 得知 6月26日 朝早9:15揀樓
而6月17日系第一日揀樓 我系第...
ivysum88 發表於 2013-5-31 16:17:12

點解吾簡4-5人單位呢?

G1246208-9, 09年12月藍咭, 擴4. 未审查.

同你一樣, 6月27日揀
Irenelui2 發表於 2013-6-17 21:17:30

睇怕都凍過水了 尋日又冇多3個  妳會要1房單位嗎

睇怕都凍過水了 尋日又冇多3個  妳會要1房單位嗎
eileen 發表於 2013-6-19 12:46:16

我6人, 會揀4-5人單位, 因龍逸近我大仔二仔學校同老公可以行返公司, 三仔四仔將會讀青彼, 所以先揀龍逸邨...

到果日應該冇曬4-5人單位 妳會選其他?我大女讀緊青彼 細女遲d都會讀 龍逸系首選 奈何冇曬大單位

到果日應該冇曬4-5人單位 妳會選其他?我大女讀緊青彼 細女遲d都會讀 龍逸系首選 奈何冇曬大單位
eileen 發表於 2013-6-19 14:54:16

已經無哂啦, 今日健龍5個單位無哂了, 我地決定放棄

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...11...14
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖