香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 擴市4人 » 尚禮樓~兇宅...續....>:<
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...11...20
支持鍵盤翻頁

快快歸隊
大笨鼠 發表於 2014-06-21 10:49:46 原文

返緊嚟!年紀大,行得慢.
寂寞守寒窗,寡室安寧容客寓.
逍遙遊遠道,迷途邂逅遇蓬迎.
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  yungmankam
    似嚇你多d 少許意見。。。如果係我會等水泉澳,忍耐幾個月,環境好d而且心...
chanyeungc9 發表於 2014-06-21 11:46:26 原文

其實真係有原因好想要,唔係玩玩吓:
1.小朋友可以配合到新學年開學,唔駛半學期轉校.
2.我現在係放緊工傷假,估計十月左右做完職業治療,療程後要復工.
3.到時返工後唔可以請到咁多假(唔講人工,係公司唔批)
4.現居住所差唔多到期,業主好大機會唔續約,到時搬屋又住唔夠死約期.

去舊迎新,重新上路.
yungmankam 發表於 21/06/2014 20:04 原文

有機會大家做到鄰居,可以守望相助

有機會大家做到鄰居,可以守望相助
chan328 發表於 2014-06-21 20:55:00 原文

齊上齊落,(因為水泉澳係山上)

其實真係有原因好想要,唔係玩玩吓:
1.小朋友可以配合到新學年開學,唔駛半學期轉校.
2.我現在係放緊...
yungmankam 發表於 21/06/2014 20:45 原文

人生起跌無常.可能今年係考驗呢..如果年尾前再派到.咪入伙lor.諗咁多咪仲辛苦,不如寄望年尾前搞掂.展望明天會更好

虎女打羊父
kiss 發表於 2014-06-21 00:22:58 原文

嚴父出孝子,因為唔係惡,做唔到嚴父.
不如做神父,起碼有信眾聽我講嘢.

齊上齊落,(因為水泉澳係山上)
yungmankam 發表於 21/06/2014 20:58 原文

我未必有機會.
响網上已見合格.可能要食人生第一次骨

人生起跌無常.可能今年係考驗呢..如果年尾前再派到.咪入伙lor.諗咁多咪仲辛苦,不如寄望年尾前搞掂.展望明...
chan328 發表於 2014-06-21 20:59:44 原文

而家上佳時間如果配合到,真係天衣無蓬.
但係照咁睇冇辦法,人生豈能盡如意!再計過.

我未必有機會.
响網上已見合格.可能要食人生第一次骨
chan328 發表於 2014-06-21 21:08:48 原文

冇問題!三次機會咁多,咪當玩一個金幣遊戲去睇吓樓,
最重要係有機會同有時間去等,就"必勝批"到心水樓.

回應 #96 yungmankam 小虎女打完老豆即刻抱抱
你一定心都甜晒 哈

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...11...20
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖