香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 禽晚岳父生日,記咗兩個缺點。
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...12...17
支持鍵盤翻頁

唔係面色黑,而係面部膚色黑,
好似俾隻獅子擔咗個麵包,冇
得食,喺度喊...,哈哈...
...。
張其 發表於 2013-7-30 17:59:34

吾係鹹魚就麵包一係就糯米雞加奶茶,燒鵝脾!呢到吾係茶餐廳啞!街方
分享 分享 讚好人數:0查看名單

呢啲嘢你哋女人梗係唔識啦,
係男人至識㗎,又可以辟邪,
小兒夜晚喊驚啱晒啦!
張其 發表於 2013-7-30 17:14:11

吓打格仔可以辟邪,喊驚都得,重會(粗)身壯力健!
請問呢位玉樹林風,氣宇軒昂大俠!食咗藥未呢?

回應  張其

又尼!有冇獎品先!貼士就吾要啞!金幣?
答:水龍頭
martinnessa 發表於 2013-7-31 00:32:09

我係話一碌碌嗰啲呀!一個男人入去沖涼房洗白白,

除咗花洒頭係一碌碌之外,仲有乜嘢頭係一碌碌吖?

坦白講,我真係諗唔到。

俊男吾好c住啞!我會好掛住你,,,d金幣,不如你比晒我先啦!
martinnessa 發表於 2013-7-31 00:45:10

我仲有條鏈收埋喺條底褲暗格入邊,鑲金嘅,唔係鑲珠,

你要唔要吖?要就俾埋你,多條就冇。

吾係鹹魚就麵包一係就糯米雞加奶茶,燒鵝脾!呢到吾係茶餐廳啞!街方
martinnessa 發表於 2013-7-31 00:57:56

你係唔係好肚餓啫!嗱!我請你食,

你以後唔好成日串我喎,好唔好呀?

吓打格仔可以辟邪,喊驚都得,重會(粗)身壯力健!
請問呢位玉樹林風,氣宇軒昂大俠!食咗藥未呢?
martinnessa 發表於 2013-7-31 01:15:51

食咗藥重勁,連你屋企住喺邊都知,
你住康龍呀嘛!

我係話一碌碌嗰啲呀!一個男人入去沖涼房洗白白,

除咗花洒頭係一碌碌之外,仲有乜嘢頭係一碌碌吖?

坦...
張其 發表於 2013-7-31 07:23:43

我知!係你自己!

我知!係你自己!
martinnessa 發表於 2013-7-31 11:24:03

哈哈.....,

唉!真係俾你哋班嘩鬼激親,

咳...嘩!咩呢㗎!

血呀!!!

食咗藥重勁,連你屋企住喺邊都知,
你住康龍呀嘛!
張其 發表於 2013-7-31 10:27:29

重勁!好啞你快d尼啦大俠!條走廊好多垃圾啞!
紙皮,泥頭就尼去到電梯口啦!
你用輕功飛上尼啦!

回應 #115 張其

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...12...17
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖