香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 圖片閣 » 生活點滴 » 我家老細今日 19/8 的收穫
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...13...15
支持鍵盤翻頁

我哋想過…
有時間就…
番 7仔 老家搵
因為那次係因為行山
而偶遇7仔的。
到時可能要講“天時地利人和”
...
yee 發表於 2017-09-20 10:28:07 原文
打齊針未
分享 分享 讚好人數:0查看名單

打齊針未
過主啦 發表於 2017-09-20 14:25:05 原文

7仔 有打齊
做埋絕育手術
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數
分享 分享 讚好人數:2查看名單

我哋想過…
有時間就…
番 7仔 老家搵
因為那次係因為行山
而偶遇7仔的。
到時可能要講“天時地利人和”
...
yee 發表於 2017-09-20 10:28:07 原文

上面咁多貓仔㗎

上面咁多貓仔㗎
羅曼蒂克 發表於 2017-09-25 20:49:17 原文

係呀 屋主養咗好多隻貓,那次經過時,有一批貓仔出世無耐,我哋膽粗粗問可唔可以比隻我哋養,並承諾會好好照顧牠,咁就帶咗7仔回家了。
我們會好愛錫7仔的。
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數
分享 分享 讚好人數:1查看名單

係呀 屋主養咗好多隻貓,那次經過時,有一批貓仔出世無耐,我哋膽粗粗問可唔可以比隻我哋養,並承諾會好好...
yee 發表於 2017-09-26 11:04:01 原文
哦,仲以为,野生,執左隻走添

哦,仲以为,野生,執左隻走添
過主啦 發表於 2017-09-26 11:08:30 原文

邊有咁多野生 執呀?
你出呢個 →← 公仔,
我會想起擔泥
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

邊有咁多野生 執呀?
你出呢個 →← 公仔,
我會想起擔泥
yee 發表於 2017-09-26 11:21:40 原文
想啦,快想啦

我以前隻狗,,真係在山上執番去,,,野山架,,,一隻阿媽,三隻B,,,B中,有隻5得,,執左一隻,留番一隻比狗媽,,,

想啦,快想啦
我以前隻狗,,真係在山上執番去,,,野山架,,,一隻阿媽,三隻B,,,B中,有隻5得,...
過主啦 發表於 2017-09-26 11:27:50 原文

咁好?你肯定無人養!
咩狗嚟㗎? 如果地方大,
養狗幾好因為狗狗係人類最好朋友
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

咁好?你肯定無人養!
咩狗嚟㗎? 如果地方大,
養狗幾好因為狗狗係人類最好朋友
yee 發表於 2017-09-26 11:31:37 原文
草叢內見到,仲要郊野公園,,,肯定冇,,,,,,可惜,走 左刀廿年了  

草叢內見到,仲要郊野公園,,,肯定冇,,,,,,可惜,走 左刀廿年了  
過主啦 發表於 2017-09-26 11:33:40 原文

對唔住,一早勾起你傷心的回憶添。

正經番先,如果一隻狗bb由你一手養大,那份感覺(成長階段)相信你這生都唔會忘記。
狗狗好懂性的。前兩日屯門有段“百佳虐狗”片,相信你睇到,必想打鑊條虐狗友。
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數
分享 分享 讚好人數:1查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...13...15
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖