香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 禽晚岳父生日,記咗兩個缺點。
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...13...17
支持鍵盤翻頁

重勁!好啞你快d尼啦大俠!條走廊好多垃圾啞!
紙皮,泥頭就尼去到電梯口啦!
你用輕功飛上尼啦!
martinnessa 發表於 2013-7-31 11:43:36

重口講,你快啲層層同我清咗佢啦!
迎接我呢兩日大駕光臨呀!!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

哈哈.....,

唉!真係俾你哋班嘩鬼激親,

咳...嘩!咩呢㗎!

血呀!!!
張其 發表於 2013-7-31 11:37:30

好多血啞!l有冇女同事啞!快d借條巾比大俠啦!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  張其

martinnessa 發表於 2013-7-31 11:46:30

未見過小弟條鏈咁粗呢?應該攞放大鏡睇清楚,
我理解你嘅好奇。

好多血啞!l有冇女同事啞!快d借條巾比大俠啦!
martinnessa 發表於 2013-7-31 11:55:55

喂!佢哋攞嚟嗰啲全部用過喎 !
點用呀?唔好玩啦!
快啲ca||白車啦!

我仲有條鏈收埋喺條底褲暗格入邊,鑲金嘅,唔係鑲珠,

你要唔要吖?要就俾埋你,多條就冇。
張其 發表於 2013-7-31 07:57:39

條鏈我吾要啞!要條底褲啦!比你岳母睇。
想要返條底底五佰個金幣!

喂!佢哋攞嚟嗰啲全部用過喎 !
點用呀?唔好玩啦!
快啲ca||白車啦!
張其 發表於 2013-7-31 12:04:29

禁麻煩你!用住先啦!电話l無电啞! 等等义义個电話先!

條鏈我吾要啞!要條底褲啦!比你岳母睇。
想要返條底底五佰個金幣!
martinnessa 發表於 2013-7-31 12:08:40

你..你竟然攞咗我廿幾年前,由青春期開始
著到宜家,又從未洗過,充滿飛機油漬,由白變黑
嘅底褲!
    實在太可惡嘞!好!今晚你喺龍門居入邊間紙
紥鋪等我,—手交底一手交幣!

禁麻煩你!用住先啦!电話l無电啞! 等等义义個电話先!
martinnessa 發表於 2013-7-31 12:16:37

唉吔!你哋唔好咁緊張啦!我嘔血之嘛,又唔係發羊吊,你..
哋係咁塞落我個口度 。 我.. .我抖唔到氣..氣呀..呀,。充好
電未呀?he|p.......

[quote]你..你竟然攞咗我廿幾年前,由青春期開始
著到宜家,又從未洗過,充滿飛機油漬,由白變黑
嘅底褲!
    ...
張其 發表於 2013-7-31 14:12:18 [/quote
條底底今晚掛在紙紮鋪左上角自己拿!
金幣自動過數。

唉吔!你哋唔好咁緊張啦!我嘔血之嘛,又唔係發羊吊,你..
哋係咁塞落我個口度 。 我.. .我抖唔到氣.....
張其 發表於 2013-7-31 14:51:44

驚你整污穢嗰地吓咋,重有你吾好咬到人啞!你知啦!A仔口水吾會傳染但血就好危險!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...13...17
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖