香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 圖片閣 » 生活點滴 » 碎朱古力咖啡
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

你一個唔like咁豬女好易變黑豬囉!
MaggieWong 發表於 2013-12-11 16:44:17

最怕係死個隻啫

要等到以达揾你先至有得饮 其实琴日mood到先至同fd去饮番杯, 否则平时我唔会去呢间到饮。
mogee88 发表於 2013-12-11 07:44:16

劉以達賴屎唔走,仍然s2,
今年都係澤西喇,
你D富貴生活,我有排都未得,頂氣!
鄧鏡波,炸子雞有我份!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

劉以達賴屎唔走,仍然s2,
今年都係澤西喇,
你D富貴生活,我有排都未得,頂氣!
鄧鏡波,炸子雞有我份!;...
lomeion 發表於 2013-12-11 17:25:40

唔好唔開心喇, 有d野亦唔係我地可以控制到, 見步行步啦, 最緊要有工開, 個肚要食飯.

唔好唔开心喇, 有d野亦唔係我地可以控制到, 见步行步啦, 最紧要有工开, 个肚要食饭.
mogee88 发表於 2013-12-11 19:19:37

吊命的茶走
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。

吊命的茶走
lomeion 發表於 2013-12-11 19:25:46

now where

now where
mogee88 发表於 2013-12-11 19:27:33

蛇緊,透透氣!

蛇緊,透透氣!
lomeion 發表於 2013-12-11 19:32:57

OT

OT
mogee88 发表於 2013-12-11 19:34:03

輪夜,放午飯

輪夜,放午飯
lomeion 發表於 2013-12-11 19:37:21

愈捱愈瘦...

愈捱愈瘦...
mogee88 发表於 2013-12-11 19:39:43

賤命一條,不值一提,
你不同,你己升做格格!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖