香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區4人 » 真係pk,興民邨23樓
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...14...17
支持鍵盤翻頁

回應  sunlion02
你可以跟主任約時間上去睇單位,睇左唔啱先做拒絕都得。我琴日都係咁樣做,拒絕左唔要,...
均a12 發表於 2018-11-06 17:13:39 原文

請問系電腦邊個位拒絕
G1289 擴四 11年11月
5-3-18審查
12-3-18補資料
11-4-18轉審查合格
20-4-18轉市區
13-11-18轉拒絕
分享 分享 讚好人數:0查看名單

擴4 G1398xxx

回應  sunlion02
祝你好運, 希望你可以...由黑變返白~~
yw168 發表於 2018-11-06 20:15:33 原文
市四 1290...........
11月1號  s3 ........
11月1號  s4.........
11月6號吃興民超級骨,拒絕

長城兄差你一個,唔好怕醜啦

我後日去會唔會太快唔啱時間呢

叫楊經理改12月預派囉
cheungshing01 發表於 2018-11-06 19:15:31 原文

叫12 月開派,呢1個月,應該都清到1千個號派骨吧?

但呢几日,完全吾見有轉S3的呀…
睇來, 舊石頭呢几日正醞釀中,一開即爆了
G129
  市4     
14/5/2018,見主任 ,
3/10/2018,  ->S2
22/5/2019,麻雀雖小的平租金安樂窩小籠屋

G1342-1344 相等於01/2014

我估月頭傢,不過你依家答左我估錯啫⋯咁我依家估月中囉,哈哈。
即係幾時??
sunlion02 發表於 2018-11-06 19:07:46 原文

日日14個鐘,好易超標!
返工準時,收工都要準時架,日日14個鐘在外
cheungshing01 發表於 2018-11-06 19:21:47 原文
G-1281xxx

回應 #106 yw168
魚旦靠得住,慈hey都翻生
市3 1310
13/11 S4
14/11 美葵樓

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...14...17
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖