香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 擴展市區公屋 » 水泉澳邨 » 兩樣野問……水仔的……
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...15...19
支持鍵盤翻頁

回應  chan328
   樂泉可望人家山焚,不利,6至10,最好6 哈財水入宅局,龍高虎低,玉腰環抱 上樓...
cosmos 發表於 2014-12-17 18:43:14 原文

清泉06室,好不好呀?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

清泉06室,好不好呀?
我是一個妈妈 發表於 18/12/2014 12:00 原文

清泉係最好果座
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應  chan328
   油漆班學完啦,在家搵門試油,辛勞到手痛,比個女鬧攞黎痛, 而家好啦,輕輕鬆鬆...
cosmos 發表於 18/12/2014 11:12 原文

我吾介意油我度門 比你練習吓

哥哥公司新地盤開了,他們忙工地,所以又閒時多出,所以咩都學,
cosmos 發表於 18/12/2014 11:16 原文

我會通知大哥 吾比你洛地盤

清泉係最好果座
chan328 發表於 2014-12-18 12:13:53 原文

真的?

真的?
我是一個妈妈 發表於 18/12/2014 13:25 原文

真的

真的
chan328 發表於 2014-12-18 14:02:14 原文

回應 #134 cosmos

明白,

十娘大媽响度 你有野好問
令外高人琴晚上黎 都可以問架
chan328 發表於 2014-12-17 10:41:40 原文

高人係叭叭?叭叭又係邊個? 我無野問喇,爬文都袋吾少,第六座最好
♡(≧∇≦)終於有個屬於自己的家(╯з╰)♡

高人係叭叭?叭叭又係邊個? 我無野問喇,爬文都袋吾少,第六座最好
hoyi1118 發表於 18/12/2014 18:16 原文

叭叭係高人 高人係叭叭 十娘大媽都要請教佢 你自己諗吓

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...15...19
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖