香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 擴展市區公屋 » 水泉澳邨 » 第一同第二次都派水泉澳邨
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...16...19
支持鍵盤翻頁

回應 #150 ccfr2016

我覆番樓主搭N281啦
擴2 G12868xx-x 藍咭 Oct.2011  
轉字 11/9/13  審查10/10/13   合格30/10/13   
S3: 30/7/16     S4: 6/8  10/8收信派沙角邨  12/8電話拒絕  
23/9收信派月泉中低層  15/12收匙
分享 分享 讚好人數:0查看名單

第一次林泉
上星期祟泉...
3人單位唔會成個 擴區都無呀
Carex86 發表於 2017-04-24 16:52:17 原文

唔出奇, 因為水仔呢兩期都太多3人單位了, 可能十個水仔都冇一個係舊樓3人單位呢……
唔止得樓主一個嗎, 仲有其他擴3申請人
擴2 g1292-95(12年1月登記)
16年12月 第一次派水泉澳山泉樓
17年3月 簽約,自此以後淡出Cyclub
詳盡輪候歷程請參閱「自我介紹」
由於本論壇不支持google form, 山泉CY會員佔領計劃&四期預派報喜表就此完結, 不便之處, 敬請原諒

2010年10月藍卡。擴3 编号G1263xxx。2014年3月審查(合格)。2015年3月第一次。預派水泉澳喜泉。(接受)。7月取匙。

請問你的申請有長者嗎?
G1259xxx
15年2月市6轉擴6
5月見主任
16年3月第一次派(唔計1次)安蔭
16年6月第二次派 (計第1次派)葵涌邨
16年8月第三次派 (計第2次派)梨木樹邨
轉市6

請問...請問旺角邊度?
Carex86 發表於 24/04/2017 17:10:01 原文

61s
快富街.工業貿易處大樓

好好彩,恭喜
G1360 擴3
特快2023 P000042, 期待中
Sep 2022 S1
Feb 2023 S2 +轉新界
24/2 S4 首派蝴蝶邨…拒絕
等了又等…轉返擴巿
Jul 2023 二派石圍角邨頂層…拒絕

真幸運

HAHA...依家石籬....放工好方便....
搬左都未知點番.....
Carex86 發表於 2017-04-24 17:25:32 原文

暫時冇通宵車可直接上水泉澳,你可搭N281,或小巴61S都係沙角邨落車跟住行上去或搭的士,我哋期待緊5月彩虹橋開通,唔使再行長命斜

你派邊座? 本帖最後由 smallfish76 於 2017-04-25 09:39:32 編輯
2016-17改善空間,水泉澳山泉高層1房
分享 分享 讚好人數:1查看名單

LUCKYDAY

回應  ccfr2016
  我覆番樓主搭N281啦
TamamaWhy 發表於 2017-04-25 00:02:24 原文

應該我都會搭呢部

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...16...19
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖