香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區4人 » 頂唔住啦~已經爆咗,S3
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

要頂住呀,呢舊石頭一定要夠硬頂住呀……石仔實係由你揼破

一去到你,感覺我哋尾...
幸運星1010 發表於 2018-10-31 13:00:50 原文

我直覺麗翠唔會太遲派,過農曆新年後有機會派,所以時間唔會等太耐。
G129
分享 分享 讚好人數:0查看名單

129頭炮已打響
祝福師兄派心水樓
beautyyingying 發表於 2018-10-31 07:57:33 原文

1295等麗翠機會相當大
G129

仲有三百到我
sunlion02 發表於 2018-10-31 09:42:54 原文

三百其實好少,可能只相差三十,今晚轉。
G129

分享 分享 讚好人數:1查看名單

三百其實好少,可能只相差三十,今晚轉。
cheungshing01 發表於 2018-10-31 22:58:22 原文

希望你開始石仔,我地跟住
市四 1290...........
11月1號  s3 ........
11月1號  s4.........
11月6號吃興民超級骨,拒絕

我直覺麗翠唔會太遲派,過農曆新年後有機會派,所以時間唔會等太耐。
cheungshing01 發表於 2018-10-31 22:48:41 原文

我應該無啦

回應 #1 cheungshing01
終於到你啦!祝派心水樓
市3, 2012年5月藍卞, 編號G-1303, 2018年3月27日剛通過入息審查。經過2次骨後,最後一次8月27日 S3,
9月1日收信派蘇二杜鵑樓高層,9月10日簽約。現等收樓。[img][/img]

其實吹水計,近排四條新邨最方便﹙以交通,食野,配套﹚一定蘇屋,跟住石仔,之後麗智,最後海盈

回應 #149 cheungshing01
平常心, 上天自有安排, 祝派心水樓
G13140  (市3)
09/2012 (藍咭)
07/02/2018 (S1), 29/06/2018 (S2)
18/10/2018 (S3), 22/10/2018 (S4)
25/10/2018 收信蘇屋百合樓高層  感恩 感恩!!!

其實吹水計,近排四條新邨最方便﹙以交通,食野,配套﹚一定蘇屋,跟住石仔,之後麗智,最後海盈
sunlion02 發表於 2018-10-31 23:58:34 原文

純討論。
交通: 石仔勝,地鐵石硤尾深水埗兩邊都可以,有van仔,大埔道有巴士。
食嘢: 不相伯仲,石仔行去福榮街,多到你唔識揀。蘇屋落去青山道。
設施: 蘇屋勝,有球場、大1街市、圖書館、足球場等。
G129

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖