香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 擴展市區公屋 » 水泉澳邨 » 借個位嚟呻吓啦!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...17...21
支持鍵盤翻頁

回應 #25 kidd32hk

無錢裝修都系一件煩事
分享 分享 讚好人數:0查看名單

好靜~~……
雖然我好想呢個月可以有驚喜攞匙,係呢度聽番黎既官方或非官方消息都係四月。。
但可唔可以比...
Bbbuddy 發表於 2015-03-19 17:09:26 原文

要啦..我而家整,好似你所講的東西,但仲少左好多樣野唔做...都要7萬多了...
XYZ

好靜~~……
雖然我好想呢個月可以有驚喜攞匙,係呢度聽番黎既官方或非官方消息都係四月。。
但可唔可以比...
Bbbuddy 發表於 2015-03-19 17:09:26 原文

如你朋友係萬幾,即做啦...
XYZ

回應  Bbbuddy
建議你用浴屏,買就千零裝修CF收千零,多兩千五至三千.用簾長又污糟,短就黐身濕地.到時換重貴...
cwc 發表於 2015-03-20 11:01:51 原文

師兄講得岩。。但係在下打算用啲普通平平地既浴簾。。。
几十至几百都有。。。
知足常樂,感欣認識一班好好既左鄰右里。。

回應  kidd32hk
無錢裝修都系一件煩事
668sally 發表於 2015-03-20 11:35:25 原文

諗辦法。。會吾會搵銀行借低息貸款?
最多上左樓挨多一年半載。。還款。。

哈囉。。。大媽得閒上黎啦?
我都係依先得閒坐底食飯爬貼。。。
kidd32hk 發表於 2015-03-20 11:34:02 原文
係呀,冇聊上黎睇下,見到BB嘟咀,出黎又吹下
Lol

係呀,冇聊上黎睇下,見到BB嘟咀,出黎又吹下
cosmos 發表於 2015-03-20 11:38:35 原文

上黎開解開解。。
依家無事了。。
諗諗下通左就積極啲。。
話咁快又月尾啦。。匙就快派到手。。。

回應  格格gelgel
DIY
hkhk 發表於 20-03-2015 11:24 AM 原文
成個廚房都自己整,我都有幫手架
仲有屋企係鋪木紋膠地板冇包地腳線,我同老豆一齊黐咋,唉!冇錢乜都要自己,搞到老豆笑我有天份做裝修
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應 #168 格格gelgel

有天份做裝修
菩提本無樹

諗辦法。。會吾會搵銀行借低息貸款?
最多上左樓挨多一年半載。。還款。。
kidd32hk 發表於 2015-03-20 11:38:28 原文
我想話呢,我地可以搵師父一齊做,可以平好多呀,常見10萬裝修都係普通裝, 我懶得理
Lol

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...17...21
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖