香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 綠表置居計劃 » 景泰苑 » 搬入景泰後,慳唔少交通費同時間
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...18...66
支持鍵盤翻頁

回應  ckh3111
荒島公屋門口土地放出面,鐵閘隔離,我家長今朝見到被人移咗位,生果放喺地,幾恐怖……
melodychan2016 發表於 2017-09-15 21:15:15 原文

地主都有人搞??
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #171 ckh3111

係,成個門口土地移咗出來,似對面凶宅啲儍人搞,知我哋就搬,唔抵得我哋買樓搬,搞事……

聽聞佢哋成日鬼影崇崇,儍起上來,門口土地係擋嗰啲,移開門口土地,想趕 過來 本帖最後由 melodychan2016 於 2017-09-15 22:44:49 編輯

回應  ckh3111
係,成個門口土地移咗出來,似對面凶宅啲儍人搞,知我哋就搬,唔抵得我哋買樓搬,搞事……...
melodychan2016 發表於 2017-09-15 22:41:04 原文

你啲鄰居都係唔正常。我以前果度都係,啲鄰居成日日日好似食咗屎咁,黑口黑面,出入打招呼都擰轉面。

回應 #173 ckh3111

係,公屋乜人都有,做埋小動作……

回應  ckh3111
係,公屋乜人都有,做埋小動作……
melodychan2016 發表於 2017-09-17 00:17:05 原文

但呢度啲人都係前公屋人嚟
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #175 ckh3111

有些買唔起嗰啲最衰,唔抵得人買,佢無得認叻;買得起嗰啲,應該好啲

回應  ckh3111
有些買唔起嗰啲最衰,唔抵得人買,佢無得認叻;買得起嗰啲,應該好啲
melodychan2016 發表於 2017-09-17 23:22:43 原文

有啲人未有出現,同裝修進度慢,可能唔諗住住,等沽貨。

回應 #177 ckh3111

你鄰居有人未出現?

咁遲未現身,9成係買來炒樓

回應 #177 ckh3111

我用返原裝坐廁,昨晚發現歪歪地,我以為裝修師傅裝歪咗,原來原裝形狀歪歪地……

回應 #173 ckh3111

我荒島最唔正常最儍係凶宅啲人,佢搬唔旭,又被房署迫住返凶宅,咪唔抵得我哋買樓搬走,佢移動門口土地事件,我家長說,景泰搞得掂,快搬,俾荒島公屋俾佢住埋佢,佢鍾意點趕“他他”過去都得;凶宅啲人咁儍,我叫家長,交匙俾房署嗰日,才送地主及門口土地到山邊

嗰啲趕得走既咩,咁咪無凶宅,佢喺邊度走,咪永遠喺返嗰個位

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...18...66
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖