香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 擴展市區公屋 » 水泉澳邨 » 有关水仔第一期派樓
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...18...20
支持鍵盤翻頁

你2個都吹得吓
分享 分享 讚好人數:0查看名單

你2個都吹得吓
chan328 發表於 2015-03-11 15:02:59 原文
事實黎 5係吹呀,受了教訓要互相鼓勵,警惕自己
Lol

事實黎 5係吹呀,受了教訓要互相鼓勵,警惕自己
cosmos 發表於 11/03/2015 15:10 原文

吾係果D .意思係話你地吹左幾板

吾係果D .意思係話你地吹左幾板
chan328 發表於 2015-03-11 15:12:29 原文
話晒我都係老c9黎,囉嗦長氣嗎,大女常話我
Lol

話晒我都係老c9黎,囉嗦長氣嗎,大女常話我
cosmos 發表於 11/03/2015 21:05 原文

2期又話出.睇黎以後外賣好方便

chan328 發表於 2015-03-11 21:12:52 原文
我要學煮飯呀,我要一家人齊齊整整先保護他們的胃 必殺招
Lol

chan328 發表於 2015-03-11 21:12:52 原文
鎖定權限我睇5到
Lol

我要學煮飯呀,我要一家人齊齊整整先保護他們的胃 必殺招
cosmos 發表於 11/03/2015 21:18 原文

你學左先

鎖定權限我睇5到
cosmos 發表於 11/03/2015 21:36 原文

睇左一樣,又係咁

睇左一樣,又係咁
chan328 發表於 2015-03-11 21:40:12 原文
冇理佢,只見有個會員周圍咬火頭,就黎又有花生騷,妳小心呀,拜託
Lol

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...18...20
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖