香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 擴展市區公屋 » 水泉澳邨 » 借個位嚟呻吓啦!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...18...21
支持鍵盤翻頁

回應  格格gelgel
有天份做裝修
hkhk 發表於 20-03-2015 11:44 AM 原文

做裝條婆睇黎都要學番幾句粗口先得
分享 分享 讚好人數:1查看名單

上黎開解開解。。
依家無事了。。
諗諗下通左就積極啲。。
話咁快又月尾啦。。匙就快派到手。...
kidd32hk 發表於 2015-03-20 11:41:12 原文
而家派鎖匙我都收5到,老公月頭去了日本工作,同房署講了5月份後先可返香港收鎖匙
Lol
分享 分享 讚好人數:0查看名單

參考過好多意見, 其實我最後都會放棄浴室寶, 原因是想乾衣, 佢會貴過抽濕機, 如想暖氣的話又好似話抽風反...
Bbbuddy 發表於 2015-03-19 20:59:11 原文

買煤氣乾衣寶,厠所我都買浴室寶,但不用整假天花...
XYZ

好靜~~……
雖然我好想呢個月可以有驚喜攞匙,係呢度聽番黎既官方或非官方消息都係四月。。
但可唔可以比...
Bbbuddy 發表於 2015-03-19 17:09:26 原文
剛剛房署打電話家訪 我幫大家出氣鬧他們 問收鎖匙答5出,火都黎
Lol

如你朋友係萬幾,即做啦...
wing司 發表於 20-03-2015 11:36 AM 原文

傻啦, 果個係阿女同學仔家長, 接放學時吹下水. 我完全唔信佢講個價可做到, 一係佢屋企人幫佢比左佢唔知.
孰真孰假, 危言聳聽, 惟有憑心, 感受至真.

剛剛房署打電話家訪 我幫大家出氣鬧他們 問收鎖匙答5出,火都黎
cosmos 發表於 20-03-2015 12:44 PM 原文

點解, 家訪咩? 唔信你報地址?

成個廚房都自己整,我都有幫手架
仲有屋企係鋪木紋膠地板冇包地腳線,我同老豆一齊黐咋,唉!冇錢乜都要...
格格gelgel 發表於 20-03-2015 11:42 AM 原文

勁呀格格

嘻嘻
我唔識架
淨係識整黏土唔食得
miss柑 發表於 20-03-2015 10:44 AM 原文

食得同唔食得既手工我都啱架

眼見由上至下都流失好多人。。。
大公司。。。唉…
你做左几多年呢間?
走時拎左金牌未?
kidd32hk 發表於 20-03-2015 11:32 AM 原文

其實我有少少抽水 ,我係做CIRCLE X, 一返工, 阿頭想我睇班靚妹, 食懵佢, 同一職級, 班友又係老屎忽, 咪超玩野囉. 我唔想玩呢D無謂遊戲 QUIT了!

我諗住派左都要預20萬全屋裝修連傢電
G1264 扩3 上水啦

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...18...21
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖