香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 榮昌邨 » 榮傑大6仔對我BB吐口水
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

咁北街

回應 #10 羅曼蒂克

跟住我見到有人想拿手機出來, 我就帶小孩馬上落樓.. 費事便宜左人放上網...
   但係真係好興, 無啦啦....挑戰我, 佢想死   我也用好爛粗口罵她阿, 我叫小孩按著耳朵....但我粗口比佢勁阿, 因他只會用唔正既廣東話我小你老母阿不停呢句本帖最後由 manman2013 於 2015-08-06 00:09:56 編輯
分享 分享 讚好人數:2查看名單

佢阿麻半分鐘後行左出黎等LIFT, 我話比佢老人家聽, 但她好似講鄉下話聽唔明我講咩, f當然我都唔明佢講咩...... 根住個細路話佢阿麻唔會理我嫁, 唔駛同佢講, ... 我話:"OK, 住同一層, 我總會見到你父母, 我親自同佢地講呀!!!!, 如果下次再係咁, BB唔洗頭住, 上面D口水有DNA, 我比警察叔叔, 到時等警察上黎屋企同你父母慢慢講......" 嚇鬼死個細路
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  羅曼蒂克
   跟住我見到有人想拿手機出來, 我就帶小孩馬上落樓.. 費事便宜左人放上網...
   但係...
manman2013 發表於 2015-08-06 00:08:28 原文

呢啲擺明想撩交打

回應 #13 kuramatsang

垃圾人, 你小心同佢家長講, 被佢地大陸人罵回你出門阿, 佢地不分是非架, 無道理架

回應 #1 kuramatsang

唔好帶落樓玩阿, 呢d新公屋都被淪陷了. 我都唔帶我小孩去樓下, 在家溫習重好啦,
  好似佢地讀唔成書, 日日係街打人欺負人, 玩玩玩玩到癲哂...我同我女女講, 你想似佢地咩

我女兒都話我不要, 咁低級...我小朋友聽到人家大聲講野都話佢好無禮貌阿. 因我小孩現在也是很小聲說話有禮貌的

才不會跟他們一樣...真的有分的呢, 別把自己陷入他們的狀況, 太丟臉了. 本帖最後由 manman2013 於 2015-08-06 00:16:31 編輯

回應  羅曼蒂克
   但係...
manman2013 發表於 2015-08-06 00:08:28 原文

獅子女唔係好蝦架

回應 #17 羅曼蒂克

但係我地唔低級囉, 我同我女搭車2個說話是好細聲講在耳邊, 開開心心聊,
  不會像他們在車上大大聲...把我們聲音都蓋過=.=

回應  羅曼蒂克
   但係我地唔低級囉, 我同我女搭車2個說話是好細聲講在耳邊, 開開心心聊,
  不會像他們...
manman2013 發表於 2015-08-06 00:18:20 原文

慘,香港越嚟越多大6人
分享 分享 讚好人數:1查看名單

小學生已經變晒街童啦,蝦蝦霸霸!!!!, 有無見過樓去D細路踏單車, 玩Roller 撞過對面富昌馬路呀~~~大佬對頭線,仲要係車與車中間撞出去!!!!總之, 同意樓上, 無野唔會係樓下留太耐~~
分享 分享 讚好人數:1查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖