香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 港澳新聞 » 小慧喬失蹤:深夜拒回家 認埋玩伴父做爸!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

物以類聚……養不教……累街坊!
老來得女……亂咁教……正無賴!
索性上契!做左契女!咁就一勞永日啦!
話唔定到你收尾過幾年就係靠呢個乾女幫你睇門口!睇户口!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我有懷疑呢位啊伯,
有否向呢位小妹妹渣渣摸摸?

點解唔送小妹妹返屋企?
市2
I love Dog so much but I won't offence the rules as well,
any evidence proved to against the rules, go ahead to complain, catch me if you can!

G123xxxx  - 09/2014-見主任
                 -10/2014收到信超額取消,6個月後上訴
                 -04/2015-完成上訴審查
                 -05/2015-第一次派順安邨有欠債不當一次
                 -06/2015-第二次派興民邨拒絕
                 -10/2015-第三次牛下(終可上樓)
分享 分享 讚好人數:0查看名單

知足常樂,感欣認識一班好好既左鄰右里。。

點解唔打電話通知小童家長?點解!

點解唔打電話通知小童家長?點解!
c7 發表於 2015-09-25 08:15:39 原文

G131XXXXXX  市2 天倫樂

正常人都會帶個女童落樓下保安啦!
咁又比佢甩到身!點解我咁嬲!因為一次見到有個阿伯公園抱住個幾歲女坐係自己大脾係敏感部位搖搖下!面部表情好怪!初初以為孫女!後來有個大陸女人搵女先知原來唔識!個阿媽還對住佢笑……跟住叫個女走啦!去買餸!
一次經過公園有個阿伯摸我個仔……我大大聲同仔講!阿媽點教你!要同陌生人保持距離!唔好比機會壞人摸自己身體!要保護自己!馬上用濕紙巾係.個阿伯面前勁抹個身!本帖最後由 kashin 於 2015-09-25 09:45:41 編輯

讲大话,,,,,哦,原来係咁,你打电话俾你妈咪,问吓佢俾唔俾你喺度过夜,,,,,咁咪唔驶警察通街揾左...
DannyTsang 發表於 2015-09-24 19:41:35 原文

細路無知, 大人無腦  
你有幾多滿足 就有幾多快樂 

估唔到香港有啲咁嘅父母好彩個女撞唔到金魚佬如果唔係害了小女孩一生
Gino 發表於 2015-09-24 20:15:42 原文

希望真係無"毛手毛腳"啦......

冇常識,細路女點可以唔返屋企
shuiwaki 發表於 2015-09-24 23:06:39 原文

正常, 亞伯要聯絡到屋企人為止, 唔可能借地方留宿,

難為仲要出動咁多公職人員...唉

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖