香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 教兒育女 » 怪獸家長請留意!你小朋友夠瞓嗎?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

分享 分享 讚好人數:0查看名單

Kiss,你仔好叻仔呀~我屋企差唔多8點先食飯…所以無咁早瞓
lopes 發表於 2016-06-17 18:38:23 原文
哈哈,我地食飽就叫佢去訓 朝早起身先唔會扭解

回應  kiss
三姑,今日好热呀
禁止發炎 發表於 2016-06-17 18:41:57 原文
呢幾日日日都熱死人啦!

回應 #12 kiss

我女無你仔咁乖呀~
擴3,G1310xxxx
8.2012藍卡
2017.4.29 S1
2017.7.14 S2
2017.11.20S3
2017.11.28收信第一次派迎東
2017.12.4電話拒絕
2018.7.26電話拒絕滿東
2018.9.6轉S2
2018.9.26轉 S3
2018.10.2轉S4
2018.10.4收信碩門

回應  kiss
    我女無你仔咁乖呀~
lopes 發表於 2016-06-17 21:08:24 原文
其實佢都想夜D訓,不過朝早起身就會扭解,咁我就會發脾氣,話夜晚幾點就要訓,佢就死死氣去訓囉 一上床一陣就訓佐啦!所以第二日夠精神就好開心囉

回應 #15 kiss

我女都會去瞓…但會磨時間囉…係果種夜晚唔願瞓…目頭唔願醒: ,你仔幾大呀~又乖讀書又叻:
擴3,G1310xxxx
8.2012藍卡
2017.4.29 S1
2017.7.14 S2
2017.11.20S3
2017.11.28收信第一次派迎東
2017.12.4電話拒絕
2018.7.26電話拒絕滿東
2018.9.6轉S2
2018.9.26轉 S3
2018.10.2轉S4
2018.10.4收信碩門

回應  kiss
    我女都會去瞓…但會磨時間囉…係果種夜晚唔願瞓…目頭唔願醒: ,你仔幾大呀~又乖...
lopes 發表於 2016-06-17 21:43:20 原文
七歲啊,二年班

我仔夜晚七點半至八點我就叫佢去訓啦!早上七點起身,從來無去補習,成績年年全班第一,全級頭二、三 ;fatc...
kiss 發表於 17/06/2016 17:27 原文

入伙未 等你仔敎我仔做功課

入伙未 等你仔敎我仔做功課
chan328 發表於 2016-06-18 03:01:04 原文
你仔話自己識

回應 #17 kiss

卜卜碎
柯屎中

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖