香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 洪福邨 » 裝吸頂燈最終回
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #9 JourneyHO

首先你要搵一間集運公司,上佢嘅網頁睇睇,多數都係首重幾錢,續重幾錢禁計,之後再搵吓佢應該有大陸收貨地址比你寄貨,記得跟佢地格式比地址賣家,之後便可以買野,貨全到集運後便跟著集運公司提供嘅方法通知佢哋乜野貨要集運到香港同埋邊到攞貨,運費可能貨到先比錢or一早係淘寶比埋就吾知啦,因為間間吾同
申請編號:G12725
擴3
分享 分享 讚好人數:0查看名單

火數好似好細喎 , 你開左間屋都黑晒既 本帖最後由 路過蜻蜓 於 2017-03-23 13:40:06 編輯

回應  JourneyHO
首先你要搵一間集運公司,上佢嘅網頁睇睇,多數都係首重幾錢,續重幾錢禁計,之後再搵吓...
roy20090308 發表於 2017-03-23 13:03:00 原文

C兄解答詳細

火數好似好細喎 , 你開左間屋都黑晒既
路過蜻蜓 發表於 2017-03-23 13:39:11 原文

手機影相效果質素係咁上下
開左間屋都黑晒,呢句子真心唔明你意思

自己google led燈和慳電膽W數對比

我買嘢經順豐集運…貴
Annie-78 發表於 2017-03-23 12:56:01 原文

順豐貴之外,有些物品不運送香港

自己安裝?容易搞嗎?

我都上淘x睇過,質素好嗎?是否同網上圖片一樣

自己安裝?容易搞嗎?
QueenWong 發表於 2017-03-23 13:48:22 原文
我係自己安裝,因為唔想鑽孔,所以係淘x淘一字掛板安裝,用回天花燈座來裝,因為用一字掛板,要另外配螺絲,買吸頂燈跟的係木牙螺絲

我都上淘x睇過,質素好嗎?是否同網上圖片一樣
QueenWong 發表於 2017-03-23 13:49:34 原文
用落OK,冇燈膽咁刺眼,網上圖片會有少少出入(如size大少、環境等等)

U0357 擴1

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖