香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 綠表置居計劃 » 景泰苑 » 收到律師樓電話簽約啦
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

恭喜曬,麻煩通知下手續全程
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #9 BB2017
不是,我意思係我地約23/6先去我地律師樓簽文件交尾數,因我地冇上會,亦希望律師代約28/6收樓。28/6係主觀願望,希望可以得啦。我地自己去買樓價尾數本票,簽約嗰日俾律師交房署嗰邊,對好晒數,cash埋再俾收樓文件去了拎鎖匙,應該差唔多啦。本帖最後由 ic112 於 2017-06-16 14:23:42 編輯
"我要買樓"?含啦。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

如果今日開始有人簽約,每日做25個,計到大約幾時簽約……

回應  BB2017
不是,我意思係我地約23/6先去我地律師樓簽文件交尾數,因我地冇上會,亦希望律師代約28/6收...
ic112 發表於 2017-06-16 14:21:25 原文

WOW你好叻呀,即係一條買樓,勁勁勁

希望你如願以償

回應  arthurcheng
我律師都收到房署律師嘅資料,不過我地就約咗23/6先簽同28/6先去收鎖匙,所以冇嘢急。...
ic112 發表於 2017-06-16 13:38:03 原文

係,我見佢係 facebook 出哂
無簽名

[quote]回應  arthurcheng
我律師都收到房署律師嘅資料,不過我地就約咗23/6先簽同28/6先去收鎖匙,所以冇...
Jackmbb 發表於 2017-06-16 14:34:08 原文

嘩,係喎,明天星期六也照收匙,40個?  

星期六都開?政府不是五天返工?
無簽名

星期六都開?政府不是五天返工?
Jackmbb 發表於 2017-06-16 14:51:18 原文

收匙喺管理處收,似係管理處,星期六也開? 本帖最後由 melodychan2016 於 2017-06-16 14:53:36 編輯

回應 #14 BB2017
其實我之前講過,我地年紀大,我父母年紀當然仲大,按揭難搞,所以不如唔搞按揭。本帖最後由 ic112 於 2017-06-16 15:58:26 編輯
"我要買樓"?含啦。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖