香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 彩盈邨 » 小子部屋裝燈,感覺Upgrade了
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

好掂喎....2百幾 !!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回覆 12# 的帖子
一盞3頭摺疊燈---- ??? 邊度買, 有沒有其他款式 ??

原帖由 okbb 於 2008-9-4 11:44 發表
一盞3頭摺疊燈---- ??? 邊度買, 有沒有其他款式 ??

田背四路.  我都買左盞4頭既.  260蚊人仔

大哥, 恭喜 你終於可以同你個爛鬼燈胆'說句再見'

[quote]原帖由 灣仔小子 於 2008-9-3 23:46 發表
大前日係深圳田背四買入一盞3頭摺疊燈,都係二百幾人仔;今日約左大師Kenny幫手安裝,真係無言感激。
二百幾人仔超值

原帖由 賈定珍 於 2008-9-4 11:53 發表

田背四路.  我都買左盞4頭既.  260蚊人仔

咩款可唔可以比我睇吓

咁呀....我未上盞燈wo, 因為把梯借左俾人, 你唔介意既我今晚都可以拆出黎影張相上黎俾你睇下既.  係無咁靚je.

基本上好似小子呢盞咁, 不過係4個頭囉.

原帖由 賈定珍 於 4-9-2008 12:19 發表
咁呀....我未上盞燈wo, 因為把梯借左俾人, 你唔介意既我今晚都可以拆出黎影張相上黎俾你睇下既.  係無咁靚je.

基本上好似小子呢盞咁, 不過係4個頭囉. ...

珍, 我覺得你果盞靚d... hehe

原帖由 pegpeg0727 於 2008-9-4 12:22 發表

珍, 我覺得你果盞靚d... hehe

我都唔係好記得我個盞係點, 你知啦, 你地幫我check嘛, 好似係圓燈罩, 4個頭

不過好在我手快過小子, haha 依家係我囊中物.

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖