香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 綠表置居計劃 » 景泰苑 » 請問呢度有冇景泰街坊入咗伙?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應  BB2017
你己係景泰住嗎?
ymng1955 發表於 2017-08-08 10:29:06 原文

未呀,只係放工架巴士經過
我都快架啦
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #11 BB2017

你地大概幾時搬呀? 上星期日去睇, 好大沙塵呀, 唔知住唔住得, 但又想趕喺7月前搬...

我對面好似重未收樓

回應  BB2017
你地大概幾時搬呀? 上星期日去睇, 好大沙塵呀, 唔知住唔住得, 但又想趕喺7月前搬...
50686345 發表於 2017-08-08 11:10:47 原文

我會呢2星期呀
我起初都有咁諗架...不過發覺清潔完,唔開門,都唔太大沙塵既

我對面好似重未收樓
shan_chow 發表於 2017-08-08 11:16:19 原文

係呀,我條行...都有好似3-4間收樓/未裝修呀

回應 #11 BB2017
你會唔會7月搬入去住呀

回應  BB2017
你會唔會7月搬入去住呀
ymng1955 發表於 2017-08-08 11:58:58 原文

我會呢2星期搬入去呀

回應 #14 BB2017

可能因為我自己間屋都成個地盤咁, 所以先咁擔心, 聽你咁講都放心D
分享 分享 讚好人數:1查看名單

家私未到
分享 分享 讚好人數:1查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖