香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 綠表置居計劃 » 景泰苑 » 管理處打來,話8月未交管理費
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

請問,打風時還好嗎?有沒有任何問題?
Dol 發表於 2017-08-25 12:20:04 原文

其實我都想講呀....不過見到melody街坊咁樣....我又唔方便講

我同佢同一方向架,10號風吹到正一正,一滴水都未入呀,好安全
係門口走廊位吹到vv聲,好得人驚呀
分享 分享 讚好人數:3查看名單

好多街坊仲裝修緊, 嘈嗎?
tsmahk 發表於 2017-08-25 12:27:37 原文

可能我家左近既家已大造完,入住後....俾想像中冇咁嘈
分享 分享 讚好人數:2查看名單

你的裝修師傅真快手
3goldenfish 發表於 2017-08-25 12:39:59 原文

係呀,佢係我朋友個老公,所以格外做得快手
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #11 BB2017

我都同你地同一方向, 10號風球都在屋內, 雖然我極低層, 但都感覺得好大風, 要震破耳膜嗰種! 全程几部洗衣機不停開住咁FEEL~ 不過間屋托賴都無事...
分享 分享 讚好人數:3查看名單

回應  BB2017
我都同你地同一方向, 10號風球都在屋內, 雖然我極低層, 但都感覺得好大風, 要震破耳膜嗰種!...
50686345 發表於 2017-08-25 14:32:32 原文
.

咁就好啦
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應 #2 BB2017

咁快、會不會吵多不多塵?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我地已經搬咗入去啦,安居樂業
屯門已還咗屋,咩都搞掂晒啦,家長適應中,小妹返工超方便
BB2017 發表於 2017-08-25 12:11:05 原文

恭喜哂, 安居樂業, 萬事如意  

恭喜哂, 安居樂業, 萬事如意  
roomho987 發表於 2017-08-25 14:55:28 原文

多謝您呀

回應  BB2017
    咁快、會不會吵多不多塵?
BB寶 發表於 2017-08-25 14:44:52 原文

俾想像中冇咁嘈,塵就....開少少window唔好開太大,門就唔開啦

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖