香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 閱讀 » 保安員:住客話有女仔踎喺度,但我睇唔到…
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

【半豪宅盤的住客才最麻煩,可能工作或生活壓力都太大,愛投訴又欺善怕惡,鐘意點人做嘢,一有事就要你立即擺平它,疑心又重,總是懷疑你無做嘢,這一類人最是難搞!】
分享 分享 讚好人數:1查看名單

【半豪宅盤的住客才最麻煩,可能工作或生活壓力都太大,愛投訴又欺善怕惡,鐘意點人做嘢,一有事就要你立即...
OpiumLam 發表於 2017-09-04 21:51:27 原文
婴兒心态,一味靠推,,,,,卸
分享 分享 讚好人數:0查看名單

歡樂香江幸運星

回應 #9 yee

花花儀終於蒲頭啦
武德訓 Zz...

回應  yee
花花儀終於蒲頭啦
lamchauho 發表於 2017-09-05 10:30:11 原文

乜呀?我間中都有蒲頭啦。
你講到我好似隻 咁,
因為你早唔問,遲唔問,鬼節先嚟問。
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

回應 #16 yee

我唔驚鬼,亦無話你係鬼,你頂多係搞笑花花儀

我見你有玩GAME,但前個排少發言,現在多左咪當你蒲頭囉! 本帖最後由 lamchauho 於 2017-09-06 17:12:10 編輯
武德訓 Zz...

回應  yee
我唔驚鬼,亦無話你係鬼,你頂多係搞笑花花儀
我見你有玩GAME,但前個排少發言,現在多左咪...
lamchauho 發表於 2017-09-06 17:08:19 原文

雖然我唔會成日蒲cyc,
但總會間中上吓嚟,
始終覺得cyc係我老朋友。
版面遊戲 你都記得要多捧場呀
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

回應 #18 yee

係牙,次次你都估0
武德訓 Zz...

回應  yee
係牙,次次你都估0
lamchauho 發表於 2017-09-06 17:55:13 原文

心水好清喎,

因為唔使去想打邊個號碼好,
所以最好係0囉
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖