香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 居者有其屋 » 銀河苑 » 揀樓當日一定要交簿仔紀錄?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我冇紅紙,佢要你做得既你一定要做
Chriscoco328 發表於 2017-10-09 17:27:16 原文

Thanks for answering
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我都收到張紅紙要我交資料, 但我之前已經補哂資料, 所以唔知佢想點
swallow1203 發表於 2017-10-09 17:35:57 原文

搵銀行印紀錄無咁快有。
希望唔影響我揀樓啦。><

唔駛

終於1823有人答到我。
無簿仔,印online banking statement 都得。
個人慌,就亂。
我原本以為佢要我statement show到出糧個數。1823話係for 睇有幾多資產。
個心都定D
祝各位無論買樓與否,人人有個安樂窩。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

搵銀行印紀錄無咁快有。
希望唔影響我揀樓啦。>
Cforcozi 發表於 2017-10-09 17:50:30 原文

你封信佢幾時比你先?

回應 #13 chasiufan

係唔係唔曬理張粉紅信?

張粉紅信係講咩先?

回應  chasiufan
    係唔係唔曬理張粉紅信?
Kukdf 發表於 2017-10-09 18:17:48 原文

回應 #17 chasiufan

要補交一年糧單同簿仔
我老婆無糧單,不過有薪金證明書同稅單
但係銀行薄仔有一兩個月record. 今日問銀行要一個星期,但係封信3/10 寄,又假期,星期五先收到,我好擔心

咁即係之前你交唔齊嘢

可以打去同你信上個申請主任傾左先

回應  chasiufan
要補交一年糧單同簿仔
我老婆無糧單,不過有薪金證明書同稅單
但係銀行薄仔有一兩個月rec...
Kukdf 發表於 2017-10-09 18:29:53 原文

回應 #19 chasiufan

我有印低補交資料信要交咩補料...冇叫我交薄仔資料...所以有D一嚿雲

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖