香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 新界3人 » G13038到s3...
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

新3,1374xxx
分享 分享 讚好人數:0查看名單

恭喜,希望我1328号碼可以去得快點
G1318 新四

G1415 新3 11/2017

雖然等左好耐,但寧願等多一年..因我唔想中屯門...
唔知係唔係欣田貨尾....
小朋友在北區讀書... ;00...
people12345 發表於 2017-12-02 23:15:31 原文

ME 2
G1265(4人新界)2010/9取藍卡
2012轉4人,2017/6見主任
2017特快no.9xx,10月11揀樓(冇去)
2017/11/21 S2,2017/12/1 S3,2017/12/4 S4
2017/12/8收信派欣田(綠田)

有人好快就轉左喎 S3,S4 5日完成

如果真係屯門..今次一定要硬食了..唉..
問多少少...s3幾耐轉s4??
s4又幾耐收信???
people12345 發表於 2017-12-03 21:55:44 原文
大陸人唔好再落嚟香港爭公屋!隔離屋勁多大陸人5年生3件,拎曬福利又想轉大屋,好憎佢地

ME 2
seemoyee 發表於 2017-12-05 12:32:30 原文

唉~~睇版面咁多新界人報喜,睇來係欣田貨尾多...
如果唔係無理由一次派咁多...

有人好快就轉左喎 S3,S4 5日完成
zeniacheng 發表於 2017-12-05 17:02:49 原文

今日睇..已s4了...
唔知幾時收信...

新樓唔要嗎?如新樓我會要,不過我排市區,你心水係邊度?但咁多人都轉得咁快,應該似欣田。。。

今日睇..已s4了...
唔知幾時收信...
people12345 發表於 2017-12-05 21:53:08 原文
大陸人唔好再落嚟香港爭公屋!隔離屋勁多大陸人5年生3件,拎曬福利又想轉大屋,好憎佢地

新樓唔要嗎?如新樓我會要,不過我排市區,你心水係邊度?但咁多人都轉得咁快,應該似欣田。。。
zeniacheng 發表於 2017-12-06 09:44:48 原文

我想要北區,東鐵線能到就得...
可能性好細....

我想要北區,東鐵線能到就得...
可能性好細....
people12345 發表於 2017-12-07 22:02:10 原文

good luck

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖