香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 綠表置居計劃 » 景泰苑 » 管理公司差~
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

Announcement broard 講呢星期會拆,出哂時間表,但根本無拆過板…
大堂後面度門壞左一個月多,一直唔整
大...
Leolai1984 發表於 2018-05-09 20:40:25 原文

請問管理費一個月幾錢?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

之前有個街坊,有嘢就會爭取盡快搞掂,喺呢個論壇被啲儍街坊夾埋一個抽唔到景泰儍咗既人,又鬧爆又起底又欺凌又洗版,夾埋圍攻人哋,儍街坊妄想到人哋想做區議員,其實儍街坊諗多咗,人哋有感吃力不討好,而家人哋已潛水,已乜都唔理lu,反正全座樓咁多人,大眾嘢,而家咪由得呢個論壇咁巴閉既人自己搞,佢費事再理囉本帖最後由 kingtaicourt 於 2018-05-10 11:44:48 編輯

管理公司,set到3號lift一直最少人搭,而家咪拆先

之前有個街坊,有嘢就會爭取盡快搞掂,喺呢個論壇被啲儍街坊夾埋一個抽唔到景泰儍咗既人,又鬧爆又起底又欺...
kingtaicourt 發表於 2018-05-10 11:37:55 原文

唔知你係咪佢既分身呢? 哈哈
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #15 KTC

不是,我唔識佢,我有爬文本帖最後由 kingtaicourt 於 2018-05-10 12:32:59 編輯

回應  KTC
不是,我唔識佢,我有爬文
kingtaicourt 發表於 2018-05-10 12:29:27 原文

你個A/C都幾新, 爬文都爬得幾仔細
分享 分享 讚好人數:1查看名單

同一間管理公司,但唔知點解景泰都係做得特別差,睇怕要等法團成立之後先會做野?

同一間管理公司,但唔知點解景泰都係做得特別差,睇怕要等法團成立之後先會做野?
cmkam 發表於 2018-05-10 14:47:43 原文

我覺得唔算係好差既, 平日D小問題佢地都一call即跟,
其他野可能係因為要請示房署班官僚跟規矩做所以先浪費時間

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖