香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 圖片閣 » 生活點滴 » 25-04-11青龍頭至荃灣賞大橋之行
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 2# pegpeg

噚日真係又熱又曬
我前日副"墨超"印都未甩

分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  pegpeg

噚日真係又熱又曬

彩喜比利 發表於 26-4-2011 11:20

我對手都o係唔知唔覺地, 曬到兩截色喇...

回應 12# pegpeg

我唔止兩截色....夜晚仲係度發熱

回應  pegpeg

我唔止兩截色....夜晚仲係度發熱
彩喜比利 發表於 26-4-2011 11:30

係呀, 滾滾地潻呀, chris 好有心俾左d消暑既中藥我地飲, 好快就冇事喇..
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  waitinglee

好多地方都有太極台!
可能嚮公司都有人"晒太極"!...
carriewwf 發表於 2011-4-26 11:10

果度太極台要行幾耐架?

有大草地,我想你搵日同我去,我想帶小草小金散步,佢地見到咁大草地,實開心死

另外,超鐘意輝哥的相片,天氣好,唔止望到如心廣場,華景都睇到

回應  pegpeg

噚日真係又熱又曬

彩喜比利 發表於 2011-4-26 11:20:43

兩隻咸旦上眼呀?唔好退色住我真係想睇下

兩隻咸旦上眼呀?唔好退色住我真係想睇下
MaggieWong 發表於 26-4-2011 16:08

今晚整餸差左隻咸蛋呀, 整隻嚟丫~~

回應 16# MaggieWong

唔係咸旦上眼呀
係對眼就"白雪雪" 塊面似關雲長
唔好退色住我真係想睇下.........我諗睇唔到,前晚已經搽定嘢

回應  MaggieWong

唔係咸旦上眼呀
係對眼就"白雪雪" 塊面似關雲長
唔好退色住我真係想睇下.....
彩喜比利 發表於 2011-4-26 16:21:02

原來係變左剝左殼既蛋上面呀~

回應 17# pegpeg

Sorry....Maggie 誤會咗 所以今晚無.....
"咸蛋蒸肉餅"....改 "梅菜蒸肉餅"吧
"金銀蛋莧菜"....改 "蒜子上湯莧菜"吧
"咸蛋芥菜湯"....改 "豆腐芥菜湯"吧

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖