香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 海盈邨 » 海盈驗咗水!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

希望嗰班XX黨唔好再出嚟搞搞震
快快搞掂驗水&其他早日預派!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

今日去美孚食飯,食完又搭一個站去海盈行下。最大收穫是聽一个哥哥说海盈一二座兩三日前已驗左水,第三座(...
Marble2016 發表於 2018-08-09 16:23:10 原文

多謝分享 昨日我都問左我做水喉個朋友 佢話政府唔會1319個單位都驗 每層抽幾個單位
但係就係會比出面化驗所驗,抽水快 但化驗所通常一個月內可以搞掂
但真係要睇需唔需要驗多次
分享 分享 讚好人數:1查看名單

泊在外圍的不知是否抽水車for凱樂。
行人路渠蓋揭開了,無水,但聽到下面好嘈唔知做緊咩。
波子U0391

早知今日去海盈撞吓波子姐啦!
怒亦喵 發表於 2018-08-09 16:38:35 原文

唔使返工?
波子U0391

希望早日预派
G1273 市4   28/5轉s2   24/8轉s3    30/8轉s4   1/9收信派蘇屋

泊在外圍的不知是否抽水車for凱樂。
行人路渠蓋揭開了,無水,但聽到下面好嘈唔知做緊咩。
Marble2016 發表於 2018-08-09 16:55:21 原文

可能真係抽水。
過兩個星期可能有d眉目

共有25張相
波子U0391

G12831 市4

希望嗰班XX黨唔好再出嚟搞搞震
快快搞掂驗水&其他早日預派!
YYCR 發表於 2018-08-09 16:41:32 原文

楊議員说延迟主要为驗水問題,本來验左0K就应派得。但前兩日楊管出帖子果班搅事精仍在葵翠繼續鬧事,点知佢地会唔会海盈一話派佢地又狙擊海盈,派左都入唔到伙!
波子U0391

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖