香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 海盈邨 » 大家買咩水龍頭? 會德馬買嗎?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

好耐冇見CC上泥,收了入伙信嗎?
LOLOKKI 發表於 2018-11-25 14:25:02 原文
係呀 27號簽約..好忙呀 要上大陸出差...
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我用原裝咋

乜你咁講究呀!
怒亦喵 發表於 2018-11-25 13:54:31 原文
有陰影.我屋企壞水龍頭花灑次數.....已經多達10次以上  仲有熱水爐.洗衣機,電飯煲,電腦....不停壞= =..5知係咪因為唐樓問題  所以咩都可以慳..5慳水龍頭= =''

厠所企缸位果個換左個淘寶貨
全不銹鋼型
用左兩個幾月都冇乜問題
都係講緊100元
happy仔 發表於 2018-11-25 16:10:02 原文
淘寶......水龍頭暫時5考慮..不過花灑D款我見都可以考慮下

全部不變,用原裝的。
G1325
新界2人,轉了天倫
2017年11月16日通過審批
2017年11月18收信,第一次派欣田
分享 分享 讚好人數:1查看名單

人生路不熟, 希望係好的開始~

去淘寶買
G13051XX (市3)
2012年4月25日 藍卡,14年5月17日 審查完
14年6月17日 轉S2, 16年4月 轉市區, 18年1月 變回S2
18年8月轉S3, 9月4日轉S4,9月6日收信派海盈, 感恩!!

有陰影.我屋企壞水龍頭花灑次數.....已經多達10次以上  仲有熱水爐.洗衣機,電飯煲,電腦....不停壞= =..5知...
CC030 發表於 2018-11-25 16:15:59 原文
咁黑!要避開陰霾,的確要落啲本   始終你成屋女人......
安居樂業,祝各位早日上樓!

大家買咩水龍頭? 會德馬買嗎?
@@見
hansgrohX 香港成15XX-2000一個,但德馬就2XXX買到3個....大家又會不會網...
CC030 發表於 2018-11-25 13:28:50 原文
會上一啲信譽好的本地網站買, 但唔係好明德馬係乜....
我❤️公屋!

可能換個好小小,但不會上網買

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖