香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 綠表置居計劃 » 景泰苑 » 請記住不要去投票(5月25日)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

真係搞笑,我未見過有屋苑兩年內搞三次選舉,咁急有咩目的?
打倒吸血業主立案法團
我很掛住女神,希望見到她仆街
分享 分享 讚好人數:1查看名單

而家你唔係住公屋租人樓,個個主席都係跟法例跟公契做,有漏洞唔會得止你一個屋苑~
iwyk4 發表於 2019-05-17 14:29:29 原文
而家的法團候選人大部分已在頭兩次選舉出現過,今次仲係無選擇,有好多人連戲都唔做。
咁嘅法團選出嚟危害街坊安全。
打倒吸血業主立案法團
分享 分享 讚好人數:2查看名單

而家的法團候選人大部分已在頭兩次選舉出現過,今次仲係無選擇,有好多人連戲都唔做。
咁嘅法團選出...
山竹 發表於 2019-05-17 14:58:54 原文
咁你都可以出嚟選
分享 分享 讚好人數:0查看名單

咁你都可以出嚟選
iwyk4 發表於 2019-05-17 15:15:49 原文
唔會,因為我一向反法團,法團太危險
打倒吸血業主立案法團

回應 #5 keroro12

完全認同

唔會,因為我一向反法團,法團太危險
山竹 發表於 2019-05-17 15:21:39 原文
咁你做咩買樓?

回應 #16 iwyk4

采頤無法團,譽港灣無法團,麗晶無法團,嘉峰台無法團,死得未?
打倒吸血業主立案法團

回應 #16 iwyk4

買樓一定要有業主立案法團?之前都覺得必然,但而家發覺有機會可以保護自己,掂都要努力爭取下啦!✊

回應 #17 山竹

咁你都可以出嚟選
iwyk4 發表於 2019-05-17 15:15:49 原文
講咗咁耐你都唔明白, 我不是針對主席候選人.....已係針對法團.............沒有製衡

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖