香港公營房屋討論區
主頁 » 地區人士或組織 » 譚肇卓區議員 » [求助] 彩盈網友有無時間幫幫忙?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

原帖由 賈定珍 於 2008-9-29 17:12 發表

DAVE,

咁我都提議一下你喇.  因為我覺得除左vickvick之外.  我地個個區長都有責任.  所以你提名既名單除左大哥, poopoo, 街坊, 我, 同kenny之外.  你身為區長都有份, 當然仲有大帝, ar詩, 更加唔可以少左 ...

珍珍唔好玩我啦,
不過我都覺得區長都應該接受訪問(除左我)
我都無咩貢獻
分享 分享 讚好人數:0查看名單

要吾要CY戰隊擺甫士影全家福呀??
HKBN 100MB寬頻喎~ 30都冇呀!!!

wa...玩到咁大ar...
dave 你咪玩野...
我贊成版主大大連同一眾區長, lee個主意唔錯wor~
不過一定要+埋灣仔大哥, 佢最多野講ga la...

ღ 長崎涼美

水水,你走唔甩

另外,我今日幫你追左個經理
有消息通知我
Tel:61633802
觀塘區議員

原帖由 卓_彩盈 於 2008-9-29 16:48 發表
;1599;;1599;;1599;
比我呃左入泥

今日有記者聯絡我
想同咁多位網友做過訪問
因為彩盈社區中心個發展幾好
係一個好成功的網站

所以星島地區星報記者
希望訪問下咁多位網友同網主大人
講下點解會上泥個網、傾開d ...

卓卓, 你都知我最近好煩惱ga la
我驚我會借機爆+2 大鑊...
ღ 長崎涼美

另外,
訪問時間為下星期初
希望出席人士:
Vick (你一定要到)
另外,可以的話,有參加過彩盈活動or區長都報名吧
內容:大致係關於這個網上社區

希望大家幫幫忙
宣傳這個討論區時,可以令到更多彩盈街坊上泥討論
煩請大家PM我,唔該曬
觀塘區議員

原帖由 ☆水☆ 於 2008-9-29 17:27 發表

卓卓, 你都知我最近好煩惱ga la
我驚我會借機爆+2 大鑊...

我絕對歡迎你爆到鑊
做得唔好就要插!
當然唔好搶左今次訪問主題就得
觀塘區議員

原帖由 卓_彩盈 於 2008-9-29 17:29 發表

我絕對歡迎你爆到鑊
做得唔好就要插!

講得岩,做得唔好當然要插,
唔插唔得

原帖由 卓_彩盈 於 2008-9-29 17:29 發表

我絕對歡迎你爆到鑊
做得唔好就要插!

講出事實,亦都係彩盈社區中心既監察能力!

原帖由 dave 於 29-9-2008 17:19 發表

珍珍唔好玩我啦,
不過我都覺得區長都應該接受訪問(除左我)
我都無咩貢獻

Dave, 乜你咁謙呀, 你既貢獻大家都有受惠架...

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖