香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 新界5人 » 如果獲派一樓, 大家有什麼意見?會要嗎?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

一樓⋯⋯考慮下好d,但佢係咪下面係商場嗰種?
Elaine-Lee 發表於 2019-09-18 12:55:36 原文
恩恩~~無商場既~~~但地下有幼稚園,星期一會去睇下~~本留言最後由 emma502 於 2019-09-18 13:32:22 編輯
新界5人 G12853xx-12857xx 天倫樂
11.28見主任、1.友愛(拒絕)、2.華彩樓(不計一次)、
8.31轉翻S2、9.10轉S3、9.13轉S4。。9.17派嘉福低層(接受)
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我媽媽 到時低層初初很不喜歡,住落就覺得很方便。
muimui0123 發表於 2019-09-18 13:17:45 原文
恩恩~~~去睇下先
呢棟樓前兩個月就有個女仔跳樓...最怕呢d
所以好矛盾阿
11.28見主任、1.友愛(拒絕)、2.華彩樓(不計一次)、
8.31轉翻S2、9.10轉S3、9.13轉S4。。9.17派嘉福低層(接受)

1樓,的確好難抉擇
新4
11/21收信皇后山邨
分享 分享 讚好人數:1查看名單

請問派左邊度?

鄺4 (G1300 - 1310)
2012年 收藍咭
感恩! 駿洋邨

請問派左邊度?
sapig 發表於 2019-09-18 13:37:21 原文
派左粉嶺嘉福邨

派左粉嶺嘉福邨
emma502 發表於 2019-09-18 13:41:54 原文
算近粉嶺站, 交通有優勢, 師姐去實地睇下, 如果樓下唔係垃圾房之類, 一樓我覺得都可以考慮

算近粉嶺站, 交通有優勢, 師姐去實地睇下, 如果樓下唔係垃圾房之類, 一樓我覺得都可以考慮
sapig 發表於 2019-09-18 13:47:04 原文
恩恩~~到時會去睇下
好想要...但又好矛盾
多謝大家意見阿~~謝謝

恩恩~~到時會去睇下
好想要...但又好矛盾
多謝大家意見阿~~謝謝
emma502 發表於 2019-09-18 13:50:31 原文

第三次我會要~  
Final Stop: 南山邨  

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖