香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區4人 » 收信派油塘邨
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

睇完先決定
市三13287XX-13288XX
分享 分享 讚好人數:0查看名單

雖然是靚單位, 如果唔要起碼都唔計一次先嗎~
再考慮下, 或如果真係想要, 去到問下隔離鄰舍或問下主任LOR~
2人編號: G1335~G1336

要唔要都去睇下先,如果去到唔舒服先唔要。再問下隔離左右問下發生咩事
G1316市4,19年8月1日轉S1
11月尾收信有期見主任,12月9日見主任
5月23日轉S2,6月4日轉S3,6月13日轉S4,6月17日收信順利.
12/9轉S3,18/9轉S4,22/9收信富山邨富信樓.
10/10轉S3,21/10轉S4,23/10收信富昌邨富旺樓.

呢d屋怨氣重唔要好過
G1324xxx至 1326xxxx 擴3 2013年3月
2018年8月4審查  2018年8月16日拒絕東涌
2019年8月27號 s3  9月3號派信 派彩雲邨 9月19號已拒絕

;059
G1282XXX  市4
3月8日見主任
3月16日補資料
4月12日S2
9月 7日S3
9月 17日S4

如果我見到油麗反應都會同你一樣
G-13106XX 市4
05/2020 終極一派富暉中層

check下係啲乜意外先,再諗諗三順兩興,我情願揀有事故嘅單位。
市3  13224XX 13年1月藍卡
S2:03/05/2019 >S3:30/07 >S4:05/08 >首派:樂華北 >親拒:13/08 >網示拒字:14/08
S2:23/08/2019 >S3:27/08 >S4:29/08 >二派:順利邨 >電拒:06/09 >網示拒字:10/09 >12/09轉入新界
S2:16/09/2019 >01/10轉回市區 >S3:08/10 >S4:09/10 >終極:秀茂坪南村
特快:9xx 10/10揀樓

過到心理關口就得啦
G1303xxxx藍卡 市4
05/2012
26/8/2018 S1
16/10收審查信24/10約見
27/12收信轉S2
16/8 轉S3
21/8收信派石硤尾美禧樓高層

我同事都係派咗和諧式問題單位,佢照要照入伙。佢話乜鬼都惡唔過佢呢隻窮鬼
你經已接受房屋委員會所編配的公屋單位,因此你的申請自動取消。上述申請進度,只供參考並應以房屋委員會書面通知為準。                 祝各位恭喜安居樂業!派心水樓!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #19 BB70707074

佢講得啱喔!果個主角仲好似去咗E 院先?的
G13079 市4
19/ 9 首派竹園南井字超低層  20/9 拒絕
11/10 二派油塘超正但問題單位16/10拒絕
11/12 三派峰華邨一樓 17/12拒絕
22/01 終極一派黃大仙下邨低層

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖