香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 特快計劃 » P004000有日子了, 報到!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

想問下當初無揀既區域,嗰日可唔可以揀?
SHERRYNG 發表於 2019-10-31 23:50:37 原文
好似冇,不過你可以打1823問下。
2020年11月12日簽名入伙。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我46xx都有星期四!下星期只有1日揀屋?有冇其他人有日子?
SHERRYNG 發表於 2019-10-31 23:35:13 原文
你幾點?我9點幾。

我44xx都係星期四
Kabb0823 發表於 2019-10-31 23:38:25 原文
你都幾點呀~問下咁。

你幾點?我9點幾。
wing0 發表於 2019-10-31 23:57:10 原文
我11:15
1351 擴2
28/2/2019 S1
29/1/2021 S4

你去唔去?
1351 擴2

你去唔去?
SHERRYNG 發表於 2019-11-01 00:04:28 原文
我想下36xx至39xx係咪揀左樓。我都係睇表仲有冇心水啦。

我11:15
SHERRYNG 發表於 2019-11-01 00:00:51 原文
因為星期四,仲睇下星期三前仲有冇人去,了解左先, ,你都會嗎?

回應 #17 wing0

同你一樣想法
1351 擴2

回應 #13 wing0

我10:45 ,係啦,係得我地尼日既 ,我都會去,但如果星期三都有期既,要睇下仲有無得淨

回應  wing0

同你一樣想法
SHERRYNG 發表於 2019-11-01 00:10:27 原文
好,我地努力睇更新,定問1823

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖