香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 居者有其屋 » 冠德苑 » 有冇電器介紹?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

原先送的一個不要?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

煤氣爐

煤氣爐的話都係TGC 我都用咗好多年
洗衣機我就用韓國S記
tktkkt 發表於 2020-01-20 22:31:41 原文
煤氣爐同埋抽油煙機,我都係用返TGC貪佢火力夠同埋都算易調較ge  
佢可以免息分期, 加3年保養  以我所知, 出面d公司都應該就冇咁多年保養

煤氣爐同埋抽油煙機,我都係用返TGC貪佢火力夠同埋都算易調較ge  
佢可以免息分期, 加3年保養  以我所知, ...
stehui 發表於 2020-01-21 11:09:37 原文
見你哋講TGC, 我上網睇到TRTB62ST-G 同MEGA2,望落都型同埋功能吾錯.有冇人知邊個好啲??

1.煤氣爐 > TGC
2.抽油煙機 > 金章
3.洗衣機 > LG
4.電視 > Samsung
5.冷氣機 > Panasonic
G1302xxx 市3

見你哋講TGC, 我上網睇到TRTB62ST-G 同MEGA2,望落都型同埋功能吾錯.有冇人知邊個好啲??
maritse 發表於 2020-01-21 12:52:30 原文
TRTB62ST-G我有朋友用白色果隻,係幾靚,佢話都幾好用。我最近仲襯TGC推咗個冠德苑新居入伙優惠,買咗佢同油煙機個package,本身個爐已經有平左,買完煤氣爐再加購抽油煙機,再平多左一千蚊呀。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

TRTB62ST-G我有朋友用白色果隻,係幾靚,佢話都幾好用。我最近仲襯TGC推咗個冠德苑新居入伙優惠,買咗佢同...
stehui 發表於 2020-01-21 16:07:35 原文
咁跟佢優惠買,仲有冇保養同埋分期?

變頻貴好多。。。。 真係需要?

回應 #16 stehui

請問個優惠係咪2樣加埋$9480

咁跟佢優惠買,仲有冇保養同埋分期?
maritse 發表於 2020-01-21 17:10:02 原文
佢個網站入面話分期嘅話就20個月,保養就同平時一樣,都有3年保養。你上佢個網站就見到

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖