香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 房協資助出售房屋 » 翠鳴臺 » 地政處滿意紙查詢回覆
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #9 chi12345

現埸睇?上個月已經講緊呢句說話 原來過左成個月仲未去睇? 咁大家係度等緊d咩
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #10 chi12345

但呢封EMAIL已經係比專員 本留言最後由 O大大 於 2020-05-29 11:52:09 編輯
^^V
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  chi12345
但呢封EMAIL已經係比專員
O大大 發表於 2020-05-29 11:51:28 原文
我只發過給專員,好似岑小姐代行

回應  chi12345
但呢封EMAIL已經係比專員
O大大 發表於 2020-05-29 11:51:28 原文
我覺得應該搞清楚邊一邊講大話呢,唔好俾佢互相推卸

回應 #13 chi12345

係喎! 睇返回覆電郵係岑女士,咁即係無用囉
^^V

首先問清楚房協先 聽吓佢點講
房協電話8108 8980
而家食飯時間
2:00-5:30打過去問

我都係想攪清楚,究竟係房協未交齊文件丫?定係地政工作唔完美需要改善呢?同埋想知邊個原因真囉,咪L 推黎推去囉

地政擺明玩野,房協如果冇交齊資料,點會喺新聞稿表示6月會交樓
分享 分享 讚好人數:3查看名單

回應 #16 Yamayaya

佢地食12點半
啱啱打去仲有人聽,佢話係交齊文件,但地政處有權要房協再交囉
^^V

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖