香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 新界3人 » 轉區一問
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

1363機會不大,連屯門54區中唔中到都唔敢講
fortesting 發表於 2021-02-10 22:52:56 原文
S1去到1365喎師兄,佢點會連屯門都冇機會。  本留言最後由 Nightkeeper1 於 2021-02-11 09:53:35 編輯
G1406 3人 新界:17/6 S2
                         30/6 S4
                         5/7 收信和田邨極底層 ✅
分享 分享 讚好人數:0查看名單

S1去到1365喎師兄,佢點會連屯門都冇機會。  
Nightkeeper1 發表於 2021-02-11 09:49:53 原文
咦,原來已經去到咁後,我真係唔識世界
咁皇后山或者有機會既
renemystina

咦,原來已經去到咁後,我真係唔識世界
咁皇后山或者有機會既
fortesting 發表於 2021-02-11 09:55:08 原文
新居如何啊師兄 ,開心分享吓啲照片啦 ,大圍好正真心羨慕交通方便周圍乜都有。 本留言最後由 Nightkeeper1 於 2021-02-11 09:58:20 編輯
                         30/6 S4

新居如何啊師兄 ,開心分享吓啲照片啦 ,大圍好正真心羨慕交通方便周圍乜都有。
Nightkeeper1 發表於 2021-02-11 09:56:59 原文
已經拖到3月中先搬得,屋企做平既代價就係咁,真係嘔血
大圍真心正,去邊都好快(除左過海)
renemystina
分享 分享 讚好人數:1查看名單

新3  G1413xxx

已經拖到3月中先搬得,屋企做平既代價就係咁,真係嘔血
大圍真心正,去邊都好快(除左過海)
fortesting 發表於 2021-02-11 10:17:51 原文
師兄如果皇后山真係可以由1330跳到136幾既話,你覺得之後嘅屯門可以派到幾多號碼,然後大埔二期又可以派到幾多號碼?
                         30/6 S4

機會唔大

師兄如果皇后山真係可以由1330跳到136幾既話,你覺得之後嘅屯門可以派到幾多號碼,然後大埔二期又可以派到...
Nightkeeper1 發表於 2021-02-11 23:46:38 原文
其實主要都要睇富蝶一期先大概估得到,呢一批審緊既其實我都唔肯定係大埔定皇后山
不過我大膽估計皇后山應該唔只去到136X,可能仲會繼續審本留言最後由 fortesting 於 2021-02-12 13:35:27 編輯
renemystina

其實主要都要睇富蝶一期先大概估得到,呢一批審緊既其實我都唔肯定係大埔定皇后山
不過我大膽估計皇后山應該...
fortesting 發表於 2021-02-12 13:33:07 原文
師兄我哋嘅睇法都係差唔多,同埋呢兩個星期明顯見到房署做嘢嘅效率高咗,希望可以繼續落去。
                         30/6 S4

師兄我哋嘅睇法都係差唔多,同埋呢兩個星期明顯見到房署做嘢嘅效率高咗,希望可以繼續落去。
Nightkeeper1 發表於 2021-02-12 17:30:40 原文
而家只算正常,話哂上一次WFH可以完住停頓,咁搞法來多幾波成個部門都執得
renemystina

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖