香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 各類調遷 » 紓緩擠迫調遷 » 5人單位數目
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

5人單位 第一日我心水果啲已經冇左 排3百幾 9號揀樓都唔知仲有咩可以揀
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #11 akira820205

你心水係咩?
11/2015 收信安達2-3人
2018申請改善空間4人5.45排1688
2019申請改善空間4人5.45排1964
2020申請改善空間5人4.35排42x 三年申請終於成功 !

5 - 9   5
5 - 6   39
4 - 7   4
4 - 6   56
4 - 5   61
3 - 5   10
Total 165
即係玩撚完

回應 #11 akira820205

係咪天逸嗰間?我都想揀嗰間,不過預咗第一日已經冇左

有冇人認真數過
得202個5人單位
唔計4-5嗰啲同埋今日比人揀左嗰啲
5-6,5-9
排42x既我表示,灰?
lamlam2408 發表於 2021-03-04 19:08:30 原文
我排47x

回應  akira820205

係咪天逸嗰間?我都想揀嗰間,不過預咗第一日已經冇左
lamlam2408 發表於 2021-03-04 20:37:57 原文
係呀 呢間係第一

係呀 呢間係第一
akira820205 發表於 2021-03-04 20:48:09 原文
我都係,貪佢有三間房?

我排47x
tracycheung88 發表於 2021-03-04 20:45:36 原文
點解今年咁少?
又會冇啦啦多左咁多5人?

見到呢個po d數字已經唔開心
我5人,4字頭?
分享 分享 讚好人數:1查看名單

點解今年咁少?
又會冇啦啦多左咁多5人?
lamlam2408 發表於 2021-03-04 20:51:41 原文
之前唔多?我第一年申請,原本以為排47x 5個人已經好前

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖