香港公營房屋討論區
主頁 » 地區人士或組織 » 牛頭角邨張姚彬 » 下邨大約編配到的號碼
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁
分享 分享 讚好人數:0查看名單

昨天收到房署信,係拒絕編配回覆(不合情理拒絕),
佢話因未能提供足夠證明文件,本署會計算上述編配在你的三次編配機會內,現時你還有两次編配機會.
請問收咗信,幾久會派第二次?

回應  claudi-mama

應該包埋了,因為下邨總戶數係4328戶
牛頭角邨張姚彬 發表於 2012-5-18 08:01:05

1438戶包埋公務員, 再加d調遷, 唔係剩番好多咋噃

我地3人1223幾派到嘅機會好微啦?唉!
cceileen 發表於 2012-5-17 22:52:16

同意, 應該幾微

同意, 應該幾微
claudi-mama 發表於 2012-5-18 12:57:47

我1224 ...即係唔使諗..

經多日的觀察,發現依家(5月17日止)來簽意向書的編配號碼大約到:

G-121...
牛頭角邨張姚彬 發表於 2012-5-17 18:28:17

我g1230731,u017xxxx,3人^_^派到既機會應該好微,
審查3月尾已pass,

126xx 請問幾多人家庭
市區最快既2人隊都係派到1245左右(有長者)
2010年尾既申請 吾駛兩年就派樓
恩恤嗎?
得償所願 感恩萬分

回應 10# 牛頭角邨張姚彬

3月尾已pass!等轉step 3

回應  牛頭角邨張姚彬

3月尾已pass!等轉step 3
cceileen 發表於 2012-5-18 15:07:24

我同你一樣,等轉step3

126xx 請問幾多人家庭
市區最快既2人隊都係派到1245左右(有長者)
2010年尾既申請 吾駛兩年就派樓
恩恤嗎?
akipanda 發表於 2012-5-18 14:35:54

我都想知,我no.1244xxx,排緊擴展2人,打去問過話無機會轉。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖